02:10 15 Noiembrie 2018
În direct
 • EUR19.23
 • USD17.06
 • RUB0.25
 • RON4.13
 • UAH0.61
  Incendiu la chiliile mănăstirii sf. Mina din Roşiori din judeţul Suceava

  Incendiu de proporţii la o mănăstire din Moldova. Salvatorii în alertă (VIDEO)

  © Facebook / IGSU - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  324210

  Până în acest moment nu au fost înregistrate victime sau persoane surprinse în interiorul construcţiei.

  BUCUREŞTI, 24 iun — Sputnik. Un incendiu a izbucnit, în dimineaţa zilei de duminică, la chiliile Mănăstirii Sf. Mina din localitatea Roşiori, pentru stingerea focului intervenind 13 autospeciale, potrivit ISU Suceava.

  "În această dimineaţă, în jurul orei 06.30, a fost anunţat un incendiu la chiliile mănăstirii Sf. Mina din Roşiori. La sosirea echipajelor de intervenţie, arderea se manifesta generalizat la corpul comun format din parter, etaj şi mansardă. Până în acest moment nu au fost înregistrate victime sau persoane surprinse in interiorul construcţiei", anunţă sursa citată.

  Reprezentanţii ISU au menţionat că incendiul a fost localizat şi se acţionează în prezent cu şapte autospeciale ISU Suceava, două autoscări de lucru la înălţime, şase autospeciale ale serviciilor voluntare, la faţa locului fiind şi o ambulanţă SMURD.

  "Intervenţia este deosebit de dificilă, din cauza suprafeţei mari a construcţiei, a necesităţii de lucru la înălţime şi a fumului dens degajat din procesul de ardere", a spus purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, potrivit Agerpres.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei