09:33 23 Ianuarie 2019
În direct
 • EUR19.45
 • USD17.12
 • RUB0.26
 • RON4.12
 • UAH0.62
  Turnul Eiffel, Paris

  Apartamentul unui scriitor român stabilit în Franța, vandalizat

  © Sputnik / В. Никифоров
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  209 0 0

  Scriitorul român Dan Ciupureanu, stabilit în Paris, a trăit clipe cumplite astăzi, iar imaginile dezastrului le-a făcut publice.

  BUCUREŞTI, 27 iun — Sputnik, Georgiana Arsene. După ce jurnaliştii de la revista de satiră franceză Charlie Hebdo au dat de pământ cu Simona Halep, ghinioanele pentru români par să nu se mai oprească.

  Şi aceasta pentru că, acum, a venit rândul scriitorului român stabilit în Franţa, Dan Ciupureanu, autorul romanului „Omar şi diavolii" să îşi dea seama că locul în care trăieşte nu prezintă siguranţă.

  În urmă cu mai puţin de o oră, acesta îşi şoca prietenii de pe Facebook postând o serie de imagini şi un mesaj prin care anunţa că apartamentul său din Paris a fost spart.

  „Tocmai mi-au spart apartamentul", a scris Dan Ciupureanu.

  Imediat după aceea, prietenii au început să îi scrie, fie pentru a cere detalii, fie pentru a-şi exprima indignarea. Deocamdată este în desfăşurare o anchetă a poliţiei, dar trei arabi au fost goniţi de proprietar, după spusele scriitorului.

  Experienţa aeasta poate fi şi un semn de întrebare pentru cei care susţin că doar în România se petrec spargeri, furturi sau violuri dar, de asemenea, ar putea fi şi un semnal de alarmă privind comportamentul emigranţilor.

  Postare pe pagina de Facebook a lui Dan Ciupureanu
  © Photo : Captură ecran
  Postare pe pagina de Facebook a lui Dan Ciupureanu
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei