02:43 17 Ianuarie 2019
În direct
 • EUR19.54
 • USD17.17
 • RUB0.26
 • RON4.17
 • UAH0.61
  Inundații în România

  Inundaţiile au pus România la pământ - drumuri blocate, trafic feroviar afectat

  © Photo: Facebook / Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  104 0 0

  Cinci tronsoane de drumuri naţionale din judeţele Covasna, Harghita, Neamţ, Suceava şi Vâlcea sunt blocate la această oră.

  BUCUREŞTI, 2 iul — Sputnik, Georgiana Arsene. Inundaţiile au afectat şi traficul feroviar în mai multe judeţe. Vorbim despre Braşov, Teleorman şi Vâlcea.

  Centrul Infotrafic informează că, în urma precipitaţiilor abundente care au avut loc în ultima perioadă, s-au scurs multe aluviuni şi s-a acumulat apă pe carosabil. Pe următoarele tronsoane de drum naţional circulaţia este întreruptă: în judeţul Covasna, pe DN 11 B Târgu Secuiesc-Cozmeni, în zona localităţii Valea Seacă, la kilometrul 12, în judeţul Harghita, pe DN 11B Cozmeni — Târgu Secuiesc, în localitatea Casinu Nou, la kilometrul 23, în judeţul Neamţ, pe DN 15 Borsec-Poiana Largului, pe raza localităţii Poiana Teiului, în judeţul Suceava pe DN 2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de pe râul Suceava şi în judeţul Vâlcea pe DN 7D Câineni — Perişani, în localitatea Perişani, notează stiripesurse.ro.  

  Circulaţia este îngreunată în judeţul Bacău, pe DN 11, pe segmentele Bacău — Oneşti, în zona localităţii Sănduleni şi Oneşti — Târgu Secuiesc, în localitatea Poiana Sărată.

  Traficul este întrerupt pe 10 drumuri judeţene din Bacău, Covasna, Galaţi, Iaşi şi Suceava şi îngreunată pe 5 drumuri din Covasna, Prahova şi Suceava.

  În judeţul Braşov, circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 403 Braşov — Întorsura Buzăului este întreruptă pe raza localităţii Budila, după ce podul feroviar din localitate a fost dărâmat de viituri. Pe această secţie de cale ferată circulă doar garniturile unui operator privat.

  În judeţul Teleorman, pe magistrala 900 Timişoara — Bucureşti, la intrarea în staţia CF Roşiori Nord dinspre Craiova, patru vagoane ale unui marfar care transporta deşeuri metalice au deraiat. Circulaţia trenurilor pe magistrală s-a reluat pe ambele sensuri însă, din cauza evenimentului, este întreruptă pe secţia de cale ferată 907 Roşiori Nord (Teleorman) — Costeşti (Argeş), tronson pe care se deplasează doar garniturile unui operator privat.

  În judeţul Vâlcea, din cauza aluviunilor de pe calea ferată, circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 205 Băbeni — Alunu (tronson pe care circulă doar trenuri de marfă) este întreruptă la kilometrul feroviar 34+400 de metri.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei