05:15 21 Aprilie 2021
În direct
 • EUR21.69
 • USD18.00
 • RUB0.24
 • RON4.40
 • UAH0.64
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  140541

  Un nou scandal de prim rang, marca Tolontan - Gigi Becali poate avea din nou probleme: "Nu mai poate să fure și atunci a făcut plângere penală"

  BUCUREȘTI, 5 iul — Evan Răutu. DNA s-a sesizat într-un caz dezvăluit de blogul jurnalistului Cătălin Tolontan. Este vorba de "felul în care Gabriela Firea a dat clubului lui Becali, întreținerea gazonului fără licitație", confirmă Tolontan pe blog.

  "Pe 29 iunie 2018, DNA a cerut atât clubului FCSB, cât și Primăriei Capitalei, actele referitoare la protocolul dezvăluit pe 18 iunie 2018 de către Gazeta Sporturilor".

  Gazeta Sporturilor a publicat un prim articol cu titlul: "DOCUMENT — Fără număr de la Fina pentru Nașu'!", în care se afirma că "Gabi Firea i-a dat cu dedicație lui Gigi Becali îngrijirea terenului de pe Național Arena, preț plătit de bucureșteni, oricât ar costa!".

  La ora aceasta, procurorii DNA au solicitat atât protocolul dintre FCSB și Primărie, cât și "contractele în cascadă, de pildă cele prin care FCSB a achiziționat aceleași servicii de îngrijire a gazonului pentru propria bază, din Berceni", scrie Tolo.ro.

  Din aceeași sursă aflăm că dosarul deschis de procurorii anticorupție poartă numărul 383/P/2018.

  Gigi Becali declarase recent, la România Tv că, din punctul de vedere al procurorilor DNA, "nu mai am voie să intru nici în primărie, că e ea primar".

  "Nu mai am voie nici să joc pe acel stadion — dacă se atinge echipa mea de acel stadion, e corupţie!", spune Becali, care întreabă "De ce? Că așa vrea Tolontan!"

  Ceea ce face DNA este un lucru normal, consideră miliardarul. "A primit o plângere din partea lui Tolontan și a lui Urdăreanu care până acum sugea bani de la Primăria Capitalei și vindea mărfuri cu prețuri de 25 de ori mai mari decât le cumpăra el".

  "De când a venit fina (Gabriela Firea, n.n.) la primărie (Urdăreanu) nu mai poate să fure și atunci a făcut plângere penală", a spus miliardarul.

  Vom reveni cu date noi.

  Tematic

  Gigi Becali acuzat că "mituiește" - lecție de atitudine pentru români!
  Becali, înapoi la pușcărie - nume grele legate de noul scandal
  Nou anunț cu autobuze turcești de la Gabriela Firea
  Știrea nopții: Gabriela Firea, denunț politic... despre racolările din PSD!

  Știrile Zilei