02:26 20 Noiembrie 2018
În direct
 • EUR19.57
 • USD17.12
 • RUB0.26
 • RON4.19
 • UAH0.62
  Свеча

  Tragedie în această dimineață, accident cumplit și neobișnuit, militari în doliu!

  © Sputnik / Евгений Панасенко
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  58401

  Chiar în fața unei școli a Forțelor Aeriene, patru elevi militari au fost victime ale unui cumplit accident - intervenție urgentă a ISU

  BUCUREȘTI, 12 iul — Sputnik, Evan Răutu. Un neobișnuit accident a avut loc la primele ore ale dimineții — o mașină condusă de un elev al Școlii de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene din Boboc, județul Buzău, s-a zdrobit de un copac chiar în fața unității!

  În mașină se aflau șoferul și trei pasageri, toți patru elevi ai respectivei școli militare. Din nefericire, cu toate eforturile medicilor, tragedia s-a produs în această dimineață, tânărul șofer decedând. Ceilalți trei elevi militari sunt răniți grav.

  „Forțele ISU Buzău au găsit la locul accidentului patru victime. Una dintre ele a fost transportată la un spital din Capitală cu elicopter SMURD, două la UPU Buzău și din păcate, una a decedat", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, George Crețu, transmite "Știri pe surse".

  Din primele date, accidentul s-ar fi petrecut după ce șoferul ar fi pierdut controlul volanului accelerând chiar în apropiere de intrarea în Școala Forțelor Aeriene din Boboc, intrând cu mașina într-un copac.

  Update: șoferul care a decedat avea 32 de ani. Un element important: mașina fusese adusă recent din Marea Britanie și avea volanul pe dreapta.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei