05:44 29 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.45
 • USD17.77
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.72
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  9466 0 0

  Un tânăr de 19 ani a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un podeţ, chiar în timp ce potrivea mai bine telefonul, transmitea live pe Facebook.

  BUCUREŞTI, 20 iul — Sputnik. Doi adolescenţi de 14 şi 18 ani au murit pe loc, într-un accident cu o maşină cu volan pe dreapta, şoferul de 19 ani fiind atent să potrivească telefonul pe bord, în timp ce transmitea live pe Facebook, când a izbit un cap de pod, cu viteză. Un alt pasager, de 17 ani, a fost rănit

  "Pune-ţi centura că începe aventura! Să mor eu! Bagă muzică şi tu! Bogdănel!", sunt ultimele cuvinte ale tinerilor. Apoi se aud strigătele lor disperate, când imaginea aproape dispare: "Bă! Bă!", scrie observator.tv.

  Doar un minut şi 33 de secunde după ce au intrat live a durat aventur celor patru tineri din maşina adusă din Marea Britanie, cu volan pe dreapta. Niciunul dintre pasageri nu a fost deranjat de lipsa de responsabilitate a şoferului.

  Toţi se distrau în ritmuri de manele, notează sursa citată, care adaugă că doi dintre pasageri, un băiat de 14 ani, din Slobozia Bradului și un tânăr de 18 ani din Odobești, au fost găsiţi inconştienţi de echipajele de la salvare. Unul era deja în stop cardio respirator. Manevrele de resuscitare nu au dat niciun rezultat. Celălat s-a stins chiar în ambulanţă, în drum spre spital.

  Anterior, şoferul unui microbuz implicat într-un accident în Ungaria, în urma căruia nouă români au murit, a făcut un Live pe Facebook, în momentul impactului.


  Știrile Zilei