09:00 20 Septembrie 2019
În direct
 • EUR19.52
 • USD17.64
 • RUB0.28
 • RON4.12
 • UAH0.72
  Piramida lui Kheops, secțiune

  Demonstrat: Piramida lui Kheops, cutie de rezonanță, capcană pentru unde de lungimi anume

  © Photo: ScanPyramids mission
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  39920

  A primit confirmare științifică ipoteza potrivit căreia construcția gigantică se comportă ca un rezonator capabil să focalizeze și să amplifice oscilațiile.

  BUCUREȘTI, 31 iul — Sputnik. Dimensiunile piramidei și materialul din care este construită (blocuri de calcar) au condus spre ideea că ar putea fi vorba despre diapazonul undelor metrice, în special  despre acel segment — 200-600 de metri — pe care în preferă amatorii radioemisiei.

  Cercetătorii unei echipe mixte ruso-germane au construit un model virtual fidel, luând în considerare toate cavitățile interioare, și l-au supus unul ”tir” cu fascicule de unde pentru a vedea cum se comportă structura în ansamblu și diferite elemente ale ei.

  S-a dovedit că Piramida lui Kheops, într-adevăr, este deosebit de ”receptivă” pentru oscilațiile du lungime de 23-333 de metri, concentrând energia lor în camera mortuară a faraonului care apoi este transmisă într-un punct aflat la temelie, în ”hruba secretă”.

  Oamenii de știință nu exclud că ar fi posibilă o interacțiune cu alte tipuri de unde, dar acest fapt încă urmează să fie confirmat. 

  Tematic

  Peștera care poate adăposti patru piramide egiptene. VIDEO
  Copacul în viaţă de pe vremea piramidelor. Cele mai longevive organisme
  Oraşul din România mai vechi decât piramidele egiptene
  Tagurile:
  concentrare și transmitere, energie, diapazon metric, captare unde, cutie de rezonanță, cercetare, Piramida lui Kheops, Germania, Rusia


  Știrile Zilei