07:32 23 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.57
 • USD17.66
 • RUB0.28
 • RON4.10
 • UAH0.72
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Podul prăbușit la Genova (28)
  115 0 0

  Oficialitățile deocamdată nu au primit nicio informație cu privire la existența unor cetățeni români printre victimele căderii podului din apropierea orașului Genova.

  BUCUREȘTI, 14 aug — Sputnik. Ministerul Afacerilor Externe nu dispune deocamdată de informații cu privire la existența unor cetățeni români printre victimele afectate de prăbușirea unui pod pe autostrada A10 din apropierea orașului Genova, Nord-Vestul Italia.

  La această oră, oficiul consular al României de la Torino nu a primit nicio notificare din partea autoritățile italiene.

  "Consulatul General al României la Torino urmăreşte îndeaproape evenimentele legate de prăbuşirea unui pod rutier în oraşul Genova. Oficiul consular a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale, în vederea obţinerii unor informaţii cu privire la existenţa unor cetăţeni români printre persoanele afectate. Până în acest moment, autorităţile italiene nu au notificat oficiul consular cu privire la existenţa unor cetăţeni români printre persoanele afectate, iar la nivelul consulatului nu au fost recepţionate solicitări de asistenţă consulară în legătură cu acest incident", se spune într-o notă a MAE de la București.

   

  Тема:
  Podul prăbușit la Genova (28)

  Tematic

  VIDEO - Momentul prăbușirii podului de pe autostrada A10 din Nordul Italiei, orașul Genova
  Catastrofa de la Genova: Prima ipoteză
  LIVE: Podul prăbușit de la Genova, situația la fața locului
  Podul prăbușit în Genova: au fost scoase primele victime. Există morți - VIDEO
  Îngrozitor: Un pod s-a prăbușit în Nordul Italiei
  Tagurile:
  victime, români, Ministerul Afacerilor Externe, MAE, Genova, Italia


  Știrile Zilei