10:01 17 Iulie 2019
În direct
 • EUR19.85
 • USD17.69
 • RUB0.28
 • RON4.20
 • UAH0.68
  Un pod s-a prăbușit pe autostrada A10, din Nordul Italiei, în orașul Genova

  Fratele şoferului român mort sub dărâmăturile podului din Italia, mesaj şocant

  © Photo: Twitter / Polizia di Stato
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Podul prăbușit la Genova (28)
  303801

  Victima se numea Marian Roşca, avea 36 de ani, era din localitatea Curţişoara, Gorj şi nu avea copii.

  BUCUREŞTI, 15 aug — Sputnik, Georgiana Arsene. Tragedia din Italia a curmat şi viaţa a doi români.

  Marian Roşca a fost identificat printre persoanele decedate în urma prăbuşirii ieri a unei porţiuni din viaductul Morandi al autostrăzii A10, în apropiere de Genova.

  El era şofer profesionist şi tranzita Italia în drum spre Franţa. Nu era căsătorit şi nu avea copii.

  În momentul accidentului, Marian Roșca, la volanul camionului său, se afla pe podul Morandi de pe autostrada A10, care leagă localitatea Genova de localitățile Savona și Ventimiglia. Prăbușirea podului ar putea fi urmarea unui colaps structural care a avut loc în zona autostrăzii care trece peste via Walter Fillak, în cartierul Sampierdarena. Ambele căi rutiere au căzut la pământ pe o distanță de aproximativ o sută de metri, precizează rotalianul.com.

  Pe pagina sa de Facebook, Ioan, fratele victimei, a lăsat un mesaj cutremurător.

  „Dumnezeu să te ierte frăţiorul meu scump, acolo sus unde eşti, nu te voi uita niciodată, asta a fost ultima rută a ta", a scris Ioan Roşca

  În urmă cu aproximativ o oră, acesta a revenit pe reţeaua de socializare, distribuind un alt mesaj, adresat, de asemenea, fratelui său, în care un alt internaut spune că, de obicei, în 15 august, îl suna să îi ureze „La mulţi ani!", dar astăzi situaţia s-a schimbat, pentru că nu poate decât să îi transmită să se odihnească în pace.

  Sputnik precizează că numărul victimelor teribilului accident se ridică la 38 de persoane, inclusiv 3 copii, care au decedat în urma prăbuşirii unui segment suspendat al Autostrăzii A 10 din Italia, potrivit celui mai recent bilanţ anunţat de Ministerul Italian de Interne.

  Тема:
  Podul prăbușit la Genova (28)


  Știrile Zilei