05:38 27 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.44
 • USD17.86
 • RUB0.27
 • RON4.05
 • UAH0.73
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  57 0 0

  Întrebat în legăturile cu presiunea ce va fi resimțită în urma eliminării din Europa League, Nicolae Dică a spus că "orice se poate întâmpla".

  BUCUREȘTI, 31 aug — Sputnik, Daniel George Nistor. Imediat după ce FCSB a fost eliminată din Europa League, antrenorul Nicolae Dică a fost întrebat dacă de acum va avea de suportat o presiune mai mare, având în vedere că echipa mai poate îndeplini numai obiectivul câștigării campionatului intern.

  "Totdeauna va fi presiune pe oricine va antrena FCSB", a răspuns Dică. "Orice se poate întâmpla", a continuat antrenorul, zâmbind trist, "nu ați văzut că și la CFR Cluj au fost schimbați doi antrenori de la începutul campionatului?".

  Toni Conceicao, care îl înlocuise de puțin timp pe Edi Iordănescu pe banca tehnică a alb-vișiniilor din Cluj, a fost demis joi seară, după înfrângerea incredibilă în meciul cu luxemburghezii de la Dudelange. După ce au pierdut în tur cu 0-2, clujenii au fost învinși și acasă, cu 2-3.

  Presa sportivă deja vehiculează ca nou antrenor la CFR Cluj numele lui Ionel Ganea, liber de contract după despărțirea de ACS Poli Timișoara.

  România nu mai are nicio echipă în cupele europene, după ce și FCSB a fost eliminată, 1-3 în deplasare și 2-1 acasă cu Rapid Viena.

  Întrebat în legătură cu aceste eșecuri, Nicolae Dică a lansat o înțepătură către rivalii în lupta pentru titlu. "Se compară — cu cine am jucat noi și cu cine au jucat ei? Noi am înfruntat o echipă cu buget de 30 milioane de euro, de trei ori cât al nostru", a spus Dică.

  Prima de calificare în grupele Europa League ar fi fost de 10 milioane de euro.

  Cronicarii sportivi l-au criticat pe portarul Vlad, în vârstă de numai 19 ani, considerat principalul vinovat de eșecul FCSB. La o lovitură liberă, acesta a respins o minge care se îndrepta în afara porții, austriecii au interceptat și au reuși să înscrie golul calificării.

  Antrenorul Nică Dică, dar și căpitanul echipei, Florin Tănase, au declarat însă că au încredere în Vlad, care se pregătește conștiincios la antrenamente și are timp să mai crească în joc.

  "Am fost și eu jucător, am avut perioade mai slabe, știu ce înseamnă", a arătat Dică.

  Tematic

  CFR, FCSB, Viitorul și Craiova au dat de greu
  Acuzații-șoc pentru jucătorii FCSB. "A fost ceva de rupt gâtul!"
  Gigi Becali, declarație-șoc despre cel mai bun jucător al FCSB
  Tagurile:
  declarații, perspective, FCSB, Nicolae Dică, România


  Știrile Zilei