00:18 26 Martie 2019
În direct
 • EUR19.50
 • USD17.26
 • RUB0.27
 • RON4.11
 • UAH0.64
  Înghețuri

  Alertă meteo: răcire accentuată a vremii, vânt puternic şi brumă timpurie

  © Sputnik / Евгений Биятов
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  135 0 0

  Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteo de vreme rece, intensificări ale vântului şi ninsori la munte, în următoarele zile. Care vor fi zonele cele mai afectate.

  BUCUREŞTI, 25 sept — Sputnik, Doina Crainic. Informarea meteo emisă de ANM este valabilă pentru toată țara, în intervalul 25 septembrie, ora 09.30 — 27 septembrie, ora 09.00.

  În intervalul menţionat, vremea va fi rece, iar valorile termice, atât cele diurne, cât și cele nocturne, vor fi în general cu 4-8 grade mai coborâte decât normele perioadei.

  În timpul nopților și al dimineților, local în centrul țării, pe arii restrânse în nord-vestul teritoriului și în dealurile Munteniei și ale Olteniei și cu totul izolat în rest, temperaturile vor coborî sub 0 grade și se va produce brumă.

  Pe parcursul zilei de marți, 25 septembrie, vântul va mai avea unele intensificări în cea mai mare parte a țării, cu viteze mai mari pe litoral, în nordul și în centrul Moldovei unde temporar se vor atinge viteze de 55…70 km/h.

  La munte, mai ales în zona Carpaților Meridionali și a Carpaților de Curbură, vor fi rafale în general de 70…90 km/h, iar la altitudini de peste 1500 m, trecător vor fi precipitații slabe, mixte.

  Miercuri, 26 septembrie, intensificări ale vântului se vor mai semnala în regiunile estice și sud-estice, cu rafale de 45…55 km/h.

  Tematic

  Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Cât de mult se va schimba vremea
  Avertizare meteo: se schimbă vremea - vara devine o amintire
  Prognoza meteo pentru următoarele zile. Când se schimbă vremea
  Tagurile:
  Temperatura aerului, Brumă, Înghețuri, răcire, Meteo, Vremea, Prognoza meteo, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei