04:52 22 August 2019
În direct
 • EUR19.75
 • USD17.79
 • RUB0.27
 • RON4.18
 • UAH0.71
  Pâine

  Pâinea cu pliant pro referendum a atras amenzi - acuzaţii grave

  © Sputnik / Владимир Вяткин
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Referendumul pentru definirea căsătoriei (60)
  150 0 0

  Costel Stanciu, preşedintele Asociaţiei Pro Consumatori, susţine că şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Bihor a dat dovadă de exces de zel când l-a amendat pe omul care susţine evenimentul de sâmbătă şi duminică.

  BUCUREŞTI, 4 oct — Sputnik, Georgiana Arsene. În urmă cu două zile, Facebook-ul s-a umplut de comentarii la o imagine care ilustra o pâine ambalată, ce avea ataşat un pliant ce conţinea mesaje pro referendum: „Apără copiii României! Apără căsătoria dintre un bărbat şi o femeie! Apără România de mâine! Vino la Referendum! Votează DA pentru definirea în Constituţie a căsătoriei dintre un bărbat şi o femeie!"

  Mulţi internauţi au comentat în termeni duri gestul firmei din Lugaşu de Sus, judeţul Bihor.

  Urmările nu au întârziat să apară. Societatea a fost amendată cu 10.000 de lei de către Protecţia Consumatorului Bihor, care a dispus şi retragerea produselor din reţeaua de distribuţie.

  Costel Stanciu, preşedintele Asociaţiei Pro Consumatori, a reacţionat.

  „Domnul Giani (preşedintele Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Bihor) a dat dovadă de exces de zel cu un agent economic care a avut curajul să-i informeze pe români în legătură cu referendumul din 6 şi 7 octombrie! Dar nu acelaşi lucru ar face cu cei care vând produse alimentare falsificate, pentru că ăia beneficiază de protecţie!", a scris Stanciu pe pagina sa de Facebook.

  Giani Bura a explicat, însă, că operatorul economic a fost sancţionat pentru nerespectarea condiţiilor prescrise şi declarate la comercializarea pâinii şi că s-a dispus retragerea din reţeaua de distribuţie a produselor cu acele pliante şi a precizat că firma nu avea dreptul să introducă acel pliant în ambalaj.

  Тема:
  Referendumul pentru definirea căsătoriei (60)

  Tematic

  Un simplu Referendum? Nu, este Armageddon-ul României!
  Românii din Diaspora, important: Unde puteți vota la Referendumul din 6-7 octombrie
  Cultele religioase din România susţin referendumul pentru familie
  Tagurile:
  Pâine, Amenzi, Referendum, România


  Știrile Zilei