18:40 25 August 2019
În direct
 • EUR19.80
 • USD17.89
 • RUB0.27
 • RON4.19
 • UAH0.72
  Vot în Parlamentul României

  Parlamentarii români pregătesc terenul pentru imigraţie economică masivă

  © Photo: Facebook / Facebook / Parlamentul Romaniei - Camera Deputatilor
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  427 0 0

  Deputatul liberal Daniel Gheorghe susţine că proiectul de lege nr. 423/2018, adoptat de Parlament are un efect de-a dreptul pervers.

  BUCUREŞTI, 11 oct — Sputnik, Georgiana Arsene. Politicianul spune că a fost singurul parlamentar care a votat împotriva acestui act normativ. El susţine că documentul poate provoca efecte sociale deosebit de grave pe termen mediu şi lung.

  Mai exact, proiectul de lege nr. 423/2018 adoptat ieri de Parlamentul României privind încadrarea în muncă a cetăţenilor străini din ţări terţe, adică din afara spaţiului comunitar permite ca muncitorii din ţări non UE să fie angajaţi pe salariul minim în România şi să nu mai fie „discriminaţi" în raport cu muncitorii români.

  Gheorghe spune că la prima vedere pare un lucru necesar pentru industrie şi cerut de mediul de afaceri, însă, această iniţiativă PSD-ALDE trecută pe repede înainte, în condiţiile în care toate iniţiativele opoziţiei vizând atragerea forţei de muncă din comunităţile istorice româneşti din jurul ţării zac prin sertare blocate de majoritatea parlamentară, pune semnul egal între aromânul din Macedonia şi vietnamez.

  „Dincolo de asta, efectul pervers al legii este acela de a pregăti terenul pentru imigraţie economică masivă spre România, mai ales dinspre Asia şi Africa", a explicat Daniel Gheorghe, pe pagina sa de Facebook, adăugând că acum majoritatea socialistă pare a se pregăti să ne ofere visul progresiştilor, „o ţară ca afară", cu „zone urbane interzise" şi multiculturalism de cartier.

  Mai mult, deputatul a explicat că îşi doreşte să nu afle peste ani că a avut dreptate atunci când a votat împotriva acestui proiect de lege.

  „Ăştia, după Referendum, sunt în stare să ne vândă cu totul!", a punctat deputatul.  Știrile Zilei