03:23 11 August 2020
În direct
 • EUR19.44
 • USD16.55
 • RUB0.22
 • RON4.02
 • UAH0.60
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  170 0 0

  Anunţul a fost făcut de Societatea de Transport Bucureşti – fostă RATB – care spune că, în acest week-end, circulaţia tramvaielor liniei 41 va fi întreruptă.

  BUCUREŞTI, 9 nov – Sputnik, Georgiana Arsene. Astfel, începând de mâine, ora 0.30 şi până luni, 12 noiembrie, ora 4.00, circulaţia tramvaielor liniei 41 va fi întreruptă pentru executarea unor lucrări complexe la calea de rulare.

  Lucrările vor avea loc pe Bd. Mărăști, la intersecția cu Str. Alexandru Constantinescu, unde calea de rulare este uzată și există probleme ale fundației generate de terenul instabil din acea zonă și de faptul că linia de tramvai este traversată intens de autovehicule, inclusiv de autobuzele liniilor 205 și 282.

  Pentru preluarea fluxului de călători de pe linia 41, STB SA va înființa linia navetă de autobuze 641. Totodată, autobuzele liniilor 205 și 282 vor circula deviat, precizează stiripesurse.ro. 

  Nu este pentru prima dată când se lucrează la această linie. În luna august a acestui an, în perioada reviziei anuale a liniei 41 a fost refăcută calea de rulare doar pe sensul de circulaţie auto Arcul de Triumf-Bulevardul Ion Mihalache. În intervalul de timp alocat atunci nu s-a putut bloca în întreaga intersecţie circulaţia auto.

  Acum, STB SA va înlocui șina cu canal pe ambele sensuri și va executa lucrări pentru refacerea fundației căii de rulare.

  Societatea precizează că aceste lucrări nu pot fi executate decât cu întreruperea totală a circulației, perioadă în care STB SA va face verificări și în zona căii de rulare din Pasajul Lujerului și de pe Podul Ciurel, remediind eventualele deficiențe constatate.

  Tematic

  O fetiță de 12 ani, sub roțile unui tramvai (VIDEO)
  La Nisa a apărut un tramvai care se alimentează la stații în 20 de secunde
  Made in Romania. Un tramvai numit dorință pornește spre 4 mari orașe ale țării
  Tagurile:
  întrerupere, circulație, tramvai


  Știrile Zilei