11:11 23 Februarie 2019
În direct
 • EUR19.44
 • USD17.13
 • RUB0.26
 • RON4.09
 • UAH0.63
  Viscol în România

  Iarna a ajuns şi la Bucureşti, întârzieri de zboruri pe Aeroport

  © Sputnik / Ilie Catrinoiu
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  79 0 0

  Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat duminică precipitaţii sub formă de ninsoare, lapoviţă şi ploaie municipiul Bucureşti, prognoza fiind valabilă până luni, ora 16:00.

  BUCUREŞTI, 19 nov - Sputnik. Potrivit meteorologilor, se vor înregistra precipitaţii în general moderate cantitativ, mai ales sub formă de ninsoare, cu depunere de strat de zăpadă, iar din dimineaţa zilei de luni, treptat, ninsorile se vor transforma în lapoviţă şi ploaie, iar stratul de zăpadă se va topi.

  Temporar vântul va avea intensificări cu viteze în general de 40-50 km/h. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade, iar cea maximă va fi de 2-4 grade.

  Potrivit reprezentanţilor Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, aeroporturile bucureştene operau luni dimineaţă în condiţii de iarnă, fiind înregistrate întârzieri de până la 30 de minute la decolarea aeronavelor, pentru degivrare.

  "Operare normală în condiţii de iarnă. Se degivrează aeronavele înainte de decolare, ceea ce conduce la întârzieri de până la 30 minute. S-a intervenit şi se intervine când este necesar pentru deszăpezire la piste/platforme", precizează sursa menţionată, citată de Agerpres.

  Avertizarea meteorologilor de ninsori, lapoviţă şi ploaie pentru Bucureşti este valabilă până luni, ora 16.00.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei