19:23 05 Decembrie 2020
În direct
 • EUR20.96
 • USD17.28
 • RUB0.23
 • RON4.30
 • UAH0.61
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  23110

  „Doamna comediei româneşti”, aşa cum a numit-o George Ivaşcu, directorul Teatrului Metropolis, a spus că se bucură că nu a fost uitată.

  BUCUREŞTI, 18 dec – Sputnik, Georgiana Arsene. Luni, marea actriţă a fost sărbătorită cu prilejul împlinirii a 65 de ani de la debutul său pe scena românească, în cadrul Galei Teatrului Metropolis 12, eveniment în care instituţia de teatru a sărbătorit 12 ani de existenţă.

  Distinsa artistă a spus că se bucură că nu a fost uitată şi a vorbit despre faptul că şi-a făcut meseria cu mare drag.

  „Dacă m-aţi aplaudat 65 de ani, înseamnă că aţi înţeles ce am vrut să spun pe scenă", a spus Tamara Buciuceanu-Botez când a urcat pe scena Teatrului Metropolis, potrivit agerpres.ro.

  Actrița născută peste Prut, la Căușeni, a adăugat că şi-a făcut ucenicia la Teatrul Naţional din Iaşi şi că atât în inima Moldovei, cât şi la Bucureşti a avut profesori extraordinari care au iubit-o şi au învăţat-o lucruri foarte frumoase.

  „Pentru mine, viaţa a fost cultură, cinste şi demnitate”, a adăugat iubita actriţă.

  Cântăreţul Ştefan Bănică, prezent la eveniment, a precizat că, de fiecare dată când se află în apropierea marii actriţe, se emoţionează şi a dorit să transmită tuturor că actorii trebuie preţuiţi atunci când sunt în viaţă.

  Pe pagina de Facebook, reprezentanţii Teatrului Metropolis au lăsat un mesaj plin de apreciere pentru „doamna comediei româneşti”.

  „Eveniment de excepție la Teatrul Metropolis! "Gala Teatrului Metropolis 12" marchează 12 ani de existență a primului teatru de proiecte din București, evenimentul având-o în prim plan pe inegalabila Tamara Buciuceanu-Botez”, au scris aceştia, însoţind textul cu un video conţinând discursul marii artiste. 

  Tematic

  Mirabela Dauer, mesaj cutremurător pentru Stela Popescu
  Alexandru Arșinel despre moartea Cristinei Stamate: Nu mai rezistăm, e prea mult
  Tagurile:
  Biografie, Declarații, Tamara Buciuceanu Botez

  Știrile Zilei