03:15 23 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.12
 • USD17.88
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Cabina de pilotaj

  Un pilot dezvăluie adevărul cu privire la mâncarea de la bordul avioanelor

  © Sputnik / Илья Тимин
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  34260

  După ce a lucrat ca pilot privat aproape 20 de ani, Randy Jones a dezvăluit tabloidului The Sun câteva secrete despre mesele servite în timpul zborurilor.

  BUCUREŞTI, 18 dec – Sputnik, Doina Crainic. Randy Jones lucrează ca pilot privat de aproape două decenii și spune că mâncarea și băuturile de la bordul avioanelor ar putea fi dăunătoare, deoarece membrii echipajului nu respectă regulile de igienă.

  Într-un interviu acordat tabloidului The Sun, pilotul Randy Jones a spus că echipajul ridică gunoiul rămas în urma zborului anterior și împachetează cu aceleași perechi de mănuși mâncarea pentru pasagerii următori.

  Jones a mai subliniat că, în primul rând, este important să se acorde atenție cafelei servite deoarece apa de la bord este ținută în bidoane care pot fi contaminate.

  Potrivit pilotului, apa încărcată în rezervoare nu este filtrată, ceea ce înseamnă că, dacă apa este nu este bună în orașul în care este parcat avionul, pasagerii de la bord vor bea această apă.

  Shreyas Parikh, care a lucrat ca însoţitor la cinci companii aeriene diferite, spune ca el si colegii săi preferă să işi aducă de acasă pachetele lor cu mâncare la bord. Potrivit lui Parikh, mâncarea servită la bord poate fi periculoasă, deoarece, pentru a fi îmbunătățit gustul, se adaugă multe condimente, sare și grăsimi. În plus, mâncarea poate fi preparată cu câteva zile înainte.

  Tematic

  De ce nu s-a catapultat pilotul avionului sirian doborât în ajun
  Incident aviatic tragic - două avioane s-au ciocnit, un pilot a murit (FOTO)
  Lăsat nepedepsit după tentativa de a pătrunde, beat și agresiv, în cabina de pilotaj
  Florin Rotaru, pilotul erou care s-a jertfit pentru a salva 3000 de vieţi omeneşti
  Tagurile:
  pilot, Avion
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei