15:11 25 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.03
 • USD17.87
 • RUB0.28
 • RON4.21
 • UAH0.67
  Poliția Română

  A început - mobilizare masivă a angajaţilor de la Interne

  © Photo: Facebook / Poliția Română
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  385 0 0

  Informaţia a fost dată publicităţii în urmă cu scurt timp de purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog, care a spus că e vorba de un număr de 25.000 de persoane.

  BUCUREŞTI, 21 dec – Sputnik, Georgiana Arsene. Dajbog a explicat că, începând de astăzi şi până în a doua zi de Crăciun vor fi mobilizaţi aproape 25.000 de angajaţi ai MAI, în majoritate poliţişti, salvatori SMURD, jandarmi şi poliţişti de frontieră.

  Aceasta a adăugat că 1.400 de poliţişti rutieri se vor afla zilnic în stradă pentru a veni în ajutorul conducătorilor auto, precum şi pentru fluidizarea circulaţiei, evitarea blocajelor şi prevenirea accidentelor grave.

  "Pentru descurajarea şoferilor care, în ciuda pericolului, vor apăsa prea mult pedala de acceleraţie, echipajele de Poliţie Rutieră vor acţiona zilnic cu 270 de aparate radar", a precizat Monica Dajbog, potrivit agerpres.ro

  De asemenea, pe toată perioada minivacanţei de Crăciun, aproape 16.000 de poliţişti şi jandarmi vor acţiona în fiecare zi pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor.

  O atenţie deosebită va fi acordată celor 15.720 de lăcaşuri de cult unde vor fi organizate slujbe religioase cu prilejul Crăciunului, la 180 dintre acestea participând un public foarte numeros.

  Tematic

  O localitate de SUA a rămas fără polițiști – nu mai puteau suporta mizeria
  Schimb de mărțișoare între polițiștii de frontieră moldoveni și români
  Poliția română a salvat cardurile bancare ale cetățenilor ruși
  Ea e cea mai frumoasă polițistă din România!
  Tagurile:
  sărbători, Mobilizare, MAI
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei