15:08 25 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.03
 • USD17.87
 • RUB0.28
 • RON4.21
 • UAH0.67
  Anul nou

  Nu știi ce să le dăruiești celor dragi de sărbători: Iată câteva idei

  © Sputnik / Miroslav Rotari
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  9210

  Sărbătorile de iarnă bat la ușă, iar cadourile pentru cei dragi trebuie să stea deja sub brad. Iată câteva idei de daruri ingenioase și accesibile pe care le poți cumpăra.

  CHIȘINĂU, 21 dec – Sputnik. Deja am intrat în febra pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă. Majoritatea oamenilor așteaptă aceste sărbători pentru a dărui și primi cadouri. Dacă încă nu le-ai împachetat, îți oferim noi câteva sugestii de daruri pentru Crăciun și Revelion.

  Vin de colecție

  În ajun de sărbători, îți poți duce familia într-o excursie la vinăriile din țară. Prețul unui bilet este de la 380 de lei. Iar dacă vrei să le faci și câte un cadou, le poți  oferi un vin bun. O sticlă de vin Merlot rezervă costă aproximativ 800 de lei, iar una de Cabernet Sauvignon rezervă – 1000 de lei.

  Certificate cadou

  Acesta este cel mai comod și potrivit cadoul pe care poți să-l oferi persoanei dragi. Majoritatea magazinelor oferă certificate cadoul în sumă 400, 500, 600, 800, 1000 de lei și chiar mai mult. Tot ce trebuie să faci este să îl cumperi, să-l oferi persoanei dragi ca aceasta ulterior să poată să își cumpere un cadou potrivit pentru ea.

  Parfumuri pentru casă

  Îţi sugerăm parfumurile de ambianţă, care vor păstra mirosul îmbătător și proaspăt. Umple casa de aroma sărbătorilor de iarnă şi de atmosfera colindelor. Optează pentru un parfum de ambianță clasic, cu bastonașe din măduva lemnului, care absorb aroma și o difuzează cu delicatețe în casă. Un astfel de cadou costă aproximativ 300 de lei.

  Bijuterii

  Bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale femeilor. De aceea, poți procura o pereche de cercei cu cristale Swarovski. Prețurile pornesc de la 400 de lei.

  Încălțăminte și haine

  Dacă este vorba despre mama, sora sau prietena ta, cărora le cunoști gusturile, le poți cumpăra fie câte o pereche de pantofi din piele, care ajung să coste și 1500 de lei lei sau haine.

  Vitrină cu mezeluri
  © Sputnik / Валерий Мельников

  Cărți

  Copiii isteți adoră cărțile, desenele și poveștile lor. Ce poate fi mai util și captivant decât să le oferi micuților o carte plină cu informații utile.

  Lumânări

  În magazinele specializate în decoruri puteți găsi o gamă variată de lumânări parfumate pentru casă, dar și alte accesorii drăguțe.

  Tematic

  Piața de Crăciun din Strasbourg după atacul armat de marți noapte
  Mai mâncăm carne de porc de Crăciun – ce spun autorităţile
  Mesajul unei mame românce, în prag de Crăciun, devine viral pe internet
  LIVE: Moș Crăciun în vizită la parașutiști
  Cei mai originali brazi de Crăciun din lume – IMAGINI uimitoare
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei