11:52 21 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.15
 • USD17.91
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Tren de pasageri

  Reduceri la Trenurile Zăpezii, valabile din data de 8 ianuarie

  © Photo: Facebook / CFR Călători
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  64 0 0

  CFR Călători va lansa oferta tarifară de călătorie Trenurile Zăpezii 2019 – iubitorii de sporturi de iarnă vor avea parte de reduceri.

  BUCUREŞTI, 30 dec – Sputnik, Georgiana Arsene. Românii vor beneficia, în perioada 8 ianuarie – 28 februarie 2019 de reduceri tarifare atractive la trenurile care mers spre şi dinspre cele mai căutate staţiuni montane pentru schi, cum ar fi cele de pe Valea Prahovei şi Vatra Dornei.

  Lista completă a trenurilor pentru care se acordă reducerile tarifare poate fi găsită aici

  CFR Călători informează că, de luni până joi, se aplică o reducere de 25% pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a doua, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare sau destinaţie una din staţiunile montane de pe ruta Sinaia-Braşov sau din Vatra Dornei.

  De asemenea, zilnic, se aplică o reducere de 31%-56% pentru călătoriile la clasa a doua cu trenurile InterRegio care merg pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia-Braşov şi retur, prin extinderea ofertei „Reduceri de week-end pe Valea Prahovei”, informează cfrcalatori.ro

  De exemplu, pe ruta București – Predeal, preţul biletului cu această ofertă este de 30,6 lei, cu 8,9 lei mai puţin faţă de preţul întreg, pentru ruta Constanţa – Braşov, preţul biletului este de  60,45 lei cu 18,85 mai puţin faţă de preţul întreg, iar pentru ruta Bucureşti Nord – Vatra Dornei, preţul biletului este de 76,65  lei, cu 24,25 lei mai puţin față de tariful întreg.

  Tematic

  CFR SA, în colaps – în 2017, Ministerul Finanţelor a dat cu 19% mai puţini bani
  Trenurile private aleargă elegant printre "cadavrele" CFR-ului
  Ultima oră – trenuri cu sute de călători, oprite din cauza viscolului
  Tagurile:
  reduceri, ofertă, CFR
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei