03:21 23 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.12
 • USD17.88
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Tramvai deraiat în București

  Ce se întâmplă? După trenuri deraiate, a venit rândul tramvaielor – Foto

  © Photo : Poză - cititor Sputnik
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  50010

  Un cititor al publicaţiei noastre a trimis o fotografie în care se vede clar cum un accident putea duce la o tragedie.

  BUCUREŞTI, 4 ian – Sputnik, Georgiana Arsene. Într-o zonă foarte circulată a Capitalei, mai exact la intersecţia bulevardelor Nicolae Grigorescu cu Chişinău, a deraiat un tramvai în cursul acestei dimineţi, chiar pe trecerea de pietoni.

  Din imagine se vede clar cum mijlocul de transport în comun este depăşit de vreme, dar asta se pare că nu îi deranjează pe responsabilii de la Societatea de Transport Bucureşti.

  Din fericire, nu au fost victime, dar asta nu înseamnă că nu trebuie tras un semnal de alarmă privind siguranţa pasagerilor în mijloacele de transport în comun din Bucureşti. De asemenea, nici viaţa celorlalţi participanţi la trafic nu este în afara oricărui pericol, dacă STB va continua să folosească aceste adevărate „sicrie ambulante”.

  De altfel, STB se confruntă constat cu probleme, ultimele de acest fel referindu-se chiar la noile autobuze achiziţionate, la care bordul unui autobuz se mişcă în toate părţile, deşi bordul ar fi blocat.

  După trei trenuri deraiate în ultima lună, a venit rândul tramvaielor. Pentru CFR Călători, acest fapt a fost unic în istorie

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei