00:29 22 Iulie 2019
În direct
 • EUR19.75
 • USD17.57
 • RUB0.28
 • RON4.17
 • UAH0.68
  InterContinental București

  Sinucidere cumplită în centrul Capitalei – nu s-a mai văzut așa ceva!

  © Photo: Facebook / InterContinental Bucharest
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  108620

  Este foarte posibil ca sinucigașul să fie un personaj din lumea afacerilor sau un cetățean străin, acestea fiind cele două categorii principale care frecventează locul

  BUCUREȘTI, 8 ian, Sputnik, Evan Răutu. Este știrea tragică a serii de azi: un bărbat s-a sinucis aruncându-se de pe Hotelul Intercontinental din București!

  Deocamdată nu s-a stabilit identitatea sinucigașului. Conform primelor informații ale Antena3.ro,  ”bărbatul a murit, iar polițiștii de la Serviciul Omoruri anchetează cazul”.

  După datele noastre, ar fi prima sinucidere prin aruncare în gol de pe InterContinental. Hotelul Intercontinental are 24 de etaje și o înălțime de 77 de metri. În trecut s-au mai consemnat sinucideri de la etajele hotelului – de la 9, de la 16 sau chiar de la 19 – dar niciodată de pe acoperișul marii clădiri.

  Este foarte posibil ca sinucigașul să fie un personaj din lumea afacerilor sau un cetățean străin, acestea fiind cele două categorii principale care frecventează renumitul hotel.  Știrile Zilei