17:13 25 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.03
 • USD17.87
 • RUB0.28
 • RON4.21
 • UAH0.67
  Serviciul 112

  Cutremurător – tatăl sinucigaşului de la InterContinental a alertat personalul hotelului

  © Sputnik / Miroslav Rotari
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  559 0 0

  La mai puţin de 24 de ore de la tragedia care a zguduit Bucureştiul ies la lumină detalii cutremurătoare despre cel care a decis să îşi pună capăt zilelor.

  BUCUREŞTI, 9 ian – Sputnik, Georgiana Arsene. Avea 33 de ani şi o viaţă întreagă înainte. Din nefericire, a decis să părăsească această lume.

  Aceasta este povestea, pe scurt, a tânărului care s-a sinucis aseară, aruncându-se de la etajul 15 al Hotelului Intercontinental din Bucureşti. Omul este din judeţul Alba.

  Primele informaţii indică faptul că tânărul a luat decizia de a-şi pune capăt zilelor după o ceartă cu soţia, la telefon. El se cazase la hotel cu puţin timp înainte de producerea tragediei.

  Personalul hotelului a fost alarmat chiar de tatăl acestuia, care îşi auzise fiul ameninţând că se va sinucide, după cearta cu soţia, notează adevarul.ro

  Imediat, personalul hotelului s-a deplasat în camera unde era cazat tânărul. Din nefericire, tragedia se produsese. Camera era goală, cu fereastra larg deschisă. Corpul bărbatului a fost găsit pe terasa de la etajul 3 al clădirii.

  Echipajul medical, ajuns la faţa locului, nu a mai putut decât să constate decesul.

  Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei, Compartimentul Morţi Suspecte, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor ce au condus la decesul bărbatului.

  Tagurile:
  sinucidere, Hotel Intercontinental
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei