15:06 18 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.35
 • USD17.41
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.70
  Transfăgărășan

  România redevine o destinație pentru turiștii ruși

  © Sputnik / Rodion Proca
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Relațiile româno-ruse (196)
  15660

  O companie de turism a anunțat lansarea mai multor oferte pentru destinațiile turistice din România, primii grupuri călători ruși urmând să sosească în țară în luna februarie.

  BUCUREȘTI, 31 ian – Sputnik. Una din cele mai mari companii turistice din Rusia “Delfin” a lansat mai multe oferte pentru rușii care vor să viziteze România, anunță portalul asociației tour-operatorilor ATORUS, în februarie urmând să plece primele grupuri de clienți ai companiei.

  “Delfin” a decis să înceapă cu organizarea unor excursii, însă în viitorul apropiat își propune și oferte legate de stațiunile balneare românești. Acum în lista asortimentul companiei sunt 7 excursii pentru 3-8 nopți. Excursiile în Transilvania, cetățile medievale și principalele orașe turistice sunt incluse în astfel de programe precum “Legendele Transilvaniei”, “Frumusețea României” și “Minunile Carpaților”.

  Toate programele sunt valabile pentru tot anul, nu conțin pachete, iar deocamdată clienților le este oferit doar deservirea terestră. Turiștii vor ajunge de sine stătător până la București și se vor alătura grupului, au explicat reprezentanții operatorului tursitic. Ulterior, călătorii se vor deplasa prin țară cu autocarele și vor fi cazați în hotelurile selectate de 3-4 stele.

  În viitor compania urmează să propună oferte pentru stațiunile balneare din Carpați și litoratul românesc. Reprezentanții “Delfin” menționează că România nu este suficient de apreciată și promovată pe piața rusească, însă sunt convinși că noile oferte vor fi pe placul turiștilor ruși.

  De asemenea, persoanele care vor avea nevoie de viză se vor bucura de tot sprijinul necesar din partea companiei.

  Тема:
  Relațiile româno-ruse (196)

  Tematic

  Cum va atrage România turiști ruși. Vrem să concurăm cu Bulgaria
  Turiştii români din Grecia trăiesc un coşmar: „E dezastru"
  Centrele balneare de pe litoralul românesc, izvor de sănătate pentru turiştii străini
  Cheltuieli exorbitante de Revelion – turiştii români nu s-au uitat la bani
  România ar putea pierde turiștii din Republica Moldova în favoarea Ucrainei sau Bulgariei
  Român din Petersburg: „Promovarea turismului românesc în Rusia este un demers diplomatic!"
  Tagurile:
  turism, Rusia, România


  Știrile Zilei