17:13 25 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.03
 • USD17.87
 • RUB0.28
 • RON4.21
 • UAH0.67
  Mircea Lucescu

  Știrea serii: Mircea Lucescu… s-a terminat!

  © Sputnik / Владимир Песня
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  70850

  Din păcate este cap de linie pentru marele antrenor român – cine îl va înlocui la naționala Turciei pe tehnicianul ajuns la 73 de ani

  BUCUREȘTI, 9 feb - Sputnik, Evan Răutu. Cel mai mare antrenor român de fotbal din toate timpurile, Mircea Lucescu, a fost demis din funcția de antrenor al echipei naţionale a Turciei.

  Știrea a făcut înconjurul lumii, fiind preluat de mass media de sport și generaliste.

  Canalul Eurosport citează NTV din Turcia, informând că marele antrenor român a fost demis de la selecționata turcă, urmând  a fi înlocuit cu Senol Gunes.

  Antrenorul turc pregătește acum echipa Beşiktaş, ar a mai antrenat prima reprezentativă a țării sale în 2004, fiind cel care a realizat marea performanță a Turciei - locul trei la Campionatul Mondial din 2002.

  Primul meci al lui Senol Gunes va fi cel cu Albania, în martie, partidă din preliminariile EURO 2020. Ciudat este că presa turcă susţine că, până la finalul sezonului, el va continua și contractul cu Beșiktaș.

  În vârstă de 73 de ani, Mircea Lucescu este o adevărată legendă în Turcia. Din păcate, bilanţul de la națională, începând cu vara lui 2017 decât a preluat echipa, cuprinde doar 4 victorii, 6 remize şi 7 eşecuri.

  Lucescu este respectat pentru marile sale realizări și pentru valoarea sa de antrenor de nivel mondial, având, în timp, oferte de la mari cluburi ale Europei. A antrenat, printre altele, echipe din Rusia, Ucraina-Donețk, Italia, Turcia.

  Tagurile:
  Mircea Lucescu
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei