17:39 25 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.03
 • USD17.87
 • RUB0.28
 • RON4.21
 • UAH0.67
  Acțiunea de debarasare a copacilor căzuți pe DN13A, între Vlăhița și Miercurea Ciuc, județul Harghita

  Noapte albă pentru drumarii din centrul ţării. Starea actuală a drumurilor

  © Photo: Facebook / Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  48 0 0

  Utilajele au mers aproape fără oprire pentru a degaja carosabilul de neaua ce a căzut aproape neîntrerupt – care este situaţia drumurilor în ţară.

  BUCUREŞTI, 13 feb – Sputnik, Georgiana Arsene. Vremea de iarnă, care parcă nu vrea să plece, a dat bătăi de cap atât şoferilor, dar şi angajaţilor Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

  Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov informează că drumarii din centrul ţării au avut parte de încă o noapte albă.

  „Ninsorile abundente au continuat aproape până dimineaţă, iar utilajele au intervenit fără oprire pentru a menţine drumurile curate. Astfel, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov a acţionat cu aproape 200 de utilaje care au răspândit aproximativ 1500 de tone de sare, 89 tone de nisip şi peste 6 tone de clorură de calciu”, notează reprezentanţii DRDP Braşov pe pagina lor de Facebook

  Situaţia drumurilor din Capitală

  DRDP Bucureşti informează că, în cursul nopții trecute și în această dimineață, echipele din cadrul Secțiilor de Drumuri Naționale și Autostrăzi au patrulat în permanență și au intervenit cu 142 autoutilaje de deszăpezire și s-au răspândit 737 tone material antiderapant, pe toate Drumurile Naționale și Autostrăzile aflate in administrare, pentru a menține suprafața carosabilă practicabilă.

  Atenţie pe A2!

  Continuă lucrările de curăţare a decantorului pe Autostrada A2: azi, la km 155, calea 2 (Constanţa-Bucureşti). Lucrările sunt executate de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Constanţa.

  Începând cu ora 11.00 se reia traficul rutier pe DN 67C pentru categoriile de autovehicule cu MTMA <7.5 to. Între km 26-34+800 se circulă în regim de iarnă, informează Secţia Drumuri Naţionale Târgu Jiu.

  Transport agabaritic pe ruta P.T.F. Nădlac II – București

  Începând de astăzi şi până în data de 17 februarie, se va desfăşura un transport cu depăşiri pe traseul P.T.F. Nădlac II – A1 – Margina – DN 68A – Săcămaș – DN 7 – DN 76 – Șoimuș – A1 – Sibiu – DN 7 – Pitești – A1 – DN Centura București – București (DJ 401 Șoseaua Berceni nr. 104), informează cnadnr.ro

  Vehiculul transportă un rotor turbină.

  Lățimea maximă a vehiculului este 3,70 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

  Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei