05:28 16 Septembrie 2019
În direct
 • EUR19.70
 • USD17.76
 • RUB0.28
 • RON4.16
 • UAH0.72
  Incendiu izbucnit la un centru de dezmembrari auto, în localitatea Pleașa din județul Prahova

  Şoc! Incendiul din Afumaţi, provocat de un cocktail Molotov?

  © Photo: IGSU - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  95 0 0

  Directorul centrului Remat face declaraţii explozive în legătură cu motivul producerii incendiului – situaţia este gravă!

  BUCUREŞTI, 19 feb – Sputnik, Georgiana Arsene. În urmă cu câteva ore, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă a transmis un mesaj Ro-Alert, prin care ruga populaţia să stea în case, apărându-se astfel de fumul gros generat de flăcările ce cuprinseseră un centru Remat.

  Sputnik a explicat pe larg întreaga situaţie. 

  Gabriel Dimirule, directorul centrului Remat, spune că incendiul ar fi fost provocat de un cocktail Molotov, aruncat de un tânăr aflat într-o maşină, pe un pod din apropiere.

  "Au văzut nişte clienţi de-ai noştri cum a urcat o maşină pe pod şi a aruncat o sticlă cu benzină care ardea. De pe pod a aruncat cineva şi apoi a demarat în trombă. Oamenii au văzut ceva luminos zburând către zona în care a izbucnit incendiul", a declarat directorul centrului, potrivit antena3.ro

  Reamintim că autorităţile au pus în funcţiune sistemul RO-ALERT în această după amiază.

  Din fericire, nu au fost victime, însă zeci de maşini, dar şi câteva rezervoare au fost cuprinse de flăcări în urma incendiului devastator de la centrul Remat, situat pe Centura Capitalei, în zona localităţii Afumaţi.

  Tagurile:
  Explozie, Situație gravă, Șoc


  Știrile Zilei