00:20 22 Martie 2019
În direct
 • EUR19.59
 • USD17.25
 • RUB0.27
 • RON4.11
 • UAH0.64
  Lumânare

  Mare durere - nepoţica de 10 ani i-a murit în braţe, după ce şi-a pierdut fiica la fel

  © Sputnik / Евгений Панасенко
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  50400

  Aceasta este drama unei bătrâne din satul Gusitei, comuna Dimitrie Cantemir,  județul Vaslui, care nu știe de ce a murit copila.

  BUCUREȘTI, 21 feb – Sputnik, Georgiana Arsene. Denisa Edliscă, de numai zece ani, a murit în mod fulgerător. Micuța și-a dat ultima suflare în brațele bunicii, care a mai trăit un moment asemănător în urmă cu nouă ani, cu mama copilei.

  “Denisa a fost abandonată de tată la naștere, iar de la 7 luni a rămas și fără mamă. O boală necruțătoare a luat-o de lângă mine. Amândouă au murit în braţele mele. Nu este durere mai mare pentru o mamă să vadă cum moare copilul ei. Acum, Dumnezeu mi-a luat și nepoțica pe care am iubit-o și am crescut-o ca pe propriul copil”, a declarat, bunica fetiței

  De când și-a înmormântat fata, bătrâna urmează un tratament pentru depresie.

  “Buni, stai liniştită că Dumnezeu e mare și eu cred în El”.

  Acestea au fost cuvintele cu care Denisa și-a întâmpinat bunica, în momentul când aceasta s-a întors de la spitalul din Huși. De nouă ani, de când și-a dus fiica la groapă, unitatea sanitară a devenit a doua casă pentru Maria Edliscă.

  Luni, când s-a întors acasă, femeia și-a găsit nepoțica albă ca varul. Fetița se simțea foarte rău și vomita aproape încontinuu. Bunica a simțit că ceva e în neregulă cu fetița și a chemat o vecină în ajutor. La ora 14:20 aceasta a apelat prima dată numărul unic de urgență. Starea de sănătate a copilei s-a agravat însă în mod alarmant. După o oră, fetița nu-și mai putea simți mâinile și abia mai ținea ochii deschiși.

  Femeia spune că a întrebat-o ce are, iar copilul i-a răspuns că o doare capul. Soțul femeii i-a spus acesteia că fata s-a simțit rău toată noaptea.

  Bătrâna își amintește cum copila i-a cerut suc, dar nu a băut și nici nu a mâncat.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei