14:26 22 Martie 2019
În direct
 • EUR19.65
 • USD17.25
 • RUB0.27
 • RON4.13
 • UAH0.63
  Idei de afaceri, imagine simbol.

  Tinerii din Moldova și România, interesați de promovarea noilor idei de afaceri - Detalii

  CC0 / Pixabay / rawpixel
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  49 0 0

  Tineri din Moldova și România se vor întâlni la Iași pentru a descoperi noi idei de afaceri - detalii.

  BUCUREŞTI, 22 feb - Sputnik. Promovarea ideilor noi de afaceri, dar și a bunelor practici antreprenoriale sunt doar câteva dintre subiectele care urmează a fi discutate în cadrul primei ediții a Forumul Tinerilor Antreprenori din România și Republica Moldova.

  În acest an, evenimentul va avea loc pe 27 februarie și are ca obiective creșterea încrederii și cunoașterii reciproce între tineri antreprenori din cele două țări.

  La eveniment vor fi prezenți reprezentanți ai mediului de business, dar și reprezentanți ai autorităților din Moldova și România.

  Program Național de susținere a tinerilor antreprenori

  Și autoritățile de la Chișinău sprijiniră tinerii antreprenori din Moldova. Acum câteva zile, Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) a lansat  Programul național “Start pentru Tineri: o afacere durabilă la tine acasă”.

  Ministerul Economiei și Infrastructurii a salutat lansarea Programului și a subliniat că menținerea tinerilor în țară, dar și motivarea acestora pentru desfășurarea activităților de antreprenoriat, preponderent în zonele rurale, Program finanțat din bugetul de stat.

  Programul are drept scop integrarea tinerilor din Republica Moldova în circuitul economic, prin dezvoltarea competențelor antreprenoriale și susținerea financiară pentru lansarea și dezvoltarea unei afaceri sustenabile.

  Tagurile:
  România, Moldova, Afaceri, tineri
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei