02:06 24 Mai 2019
În direct
 • EUR20.08
 • USD18.03
 • RUB0.28
 • RON4.22
 • UAH0.68
  Balerini

  Ești balerin? Ministerul Afacerilor Interne te angajează!

  © Sputnik / Vladimir Astapkovich
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  8801

  Instituția condusă de Carmen Dan a anunțat că organizează un concurs de recrutare din sursă externă a doi balerini, posturi deblocate pe 28 noiembrie 2018 și pe 21 ianuarie 2019.

  BUCUREȘTI, 26 feb – Sputnik, Georgiana Arsene. Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne organizează un concurs, în vederea încadrării, pe perioadă nedeterminată, prin recrutare din sursă externă, balerini pentru Ansamblul Artistic ”Ciocârlia”.

  Cei care doresc să ocupe posturile vacante trebuie să îndeplinească o serie de condiții. În primul rând, trebuie să aibă cetăţenie română sau cetăţenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau aparţinând Spaţiului Economic European şi domiciliul în România, să cunoască limba română, scris și vorbit, să aibă vârsta minima reglementată de prevederile legale în vigoare, capacitate deplină de exercițiu, o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinţei medicale eliberate de medicul de familie și să nu aibă cazier, precizează MAI într-un comunicat.  
  Nu se cer studii necesare pentru ocuparea posturilor sau vechime în muncă.

  Depunerea dosarelor se va face până cel târziu în data de 11 martie 2019, ora 16.00.

  Tagurile:
  Angajare, MAI
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei