02:05 24 Mai 2019
În direct
 • EUR20.08
 • USD18.03
 • RUB0.28
 • RON4.22
 • UAH0.68
  Vampir

  Un sârb a depus o plângere la poliție împotriva "vampirilor valahi"

  CC0 / Pixabay / mstevencox
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  14410

  Un locuitor al Serbiei a depus o plângere la poliției împotriva unor vampiri care îl deranjează în fiecare noapte.

  BUCUREȘTI, 27 feb – Sputnik. Un locuitor al unui sat din apropierea orașului Kladovo, aflat în Estul Serbiei, a scris o plângere la poliției în care cere să fie scutit de vizitele nocturne ale vampirilor, anunță RIA Novosti, cu referință la organele de drept din orașul Bor.

  Bărbatul în vârstă a scris o plângere la poliție în care afirmă că vampirii au început acum o lună să-l viziteze în fiecare noapte, însă nu pentru a-l ataca, ci "pentru a sta la taclale".

  Bărbatul se plânge că între ora 1 și 2 îl vizitează vampirii, îi aruncă mâncarea de pe masă, vorbesc și dorm cu el în pat până dimineața. Odată ce a depus plângere la poliție, bărbatul speră că vampirii vor afla despre acest lucru și vor înceta să-l mai deranjeze, a specificat sursa agenției.

  Regiunile orașului Bor, Kladovo, Negotin, Knjaževac din Estul Serbiei este locuit compact de etnici români. Zona este considerată un centrul al ocultismului, considerându-se că vrăjitorii de aici ar avea puteri deosebite. În cultura sârbă este pe larg răspândit conceptul de „magie valahă” ("vlaška magija").

  Tematic

  Britanicii „au ieşit” din UE „din cauza vampirilor” din România
  Magie în bucătărie: chinezul care știe să toace carnea pe un balon jucărie
  Tagurile:
  valah, poliția, Serbia
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei