00:21 22 Martie 2019
În direct
 • EUR19.65
 • USD17.25
 • RUB0.27
 • RON4.13
 • UAH0.63
  Leonard Miron

  Veste șocantă! Cunoscut prezentator TV, diagnosticat cu cancer. Trece prin clipe grele

  © Photo: Facebook / Leonard Miron
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  25210

  Un cunoscut prezentator TV trăieşte momente grele după ce a fost diagnosticat cu o boală cruntă. A decis să refuze tratamentul de chimioterapie.

  BUCUREŞTI, 4 mart – Sputnik, Doina Crainic. Fostul prezentator TV Leonard Miron trece prin clipe grele. A fost diagnosticat recent cu o boală necruţătoare: cancer pancreatic, potrivit cancan.ro. Si mama sa a suferit de acest tip de cancer, murind din această cauză.

  Leonard Miron, care în aprilie va împlini 50 de ani, a povestit, la Antena Stars, că are cancer pancreatic, că urmează un tratament la Londra şi că a refuzat chimioterapia. Vedeta locuieşte de 16 ani în Anglia, alături de iubitul lui, Miguel.

  „Nu am făcut chimioterapie pentru a nu-mi distruge organismul. Am ales un tratament revoluționar la Londra, unde doar tumoarea e radiată. Procedura durează cinci ore, timp în care trebuie să stai nemișcat. În noiembrie 2018 am făcut tratamentul, iar luna trecută analizele au ieșit bine. Soiul rău nu piere!”, a declarat Leonard Miron la postul Antena Stars.

  Tagurile:
  TVR, cancer, Leonard Miron
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei