06:11 19 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.15
 • USD17.91
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Матч между Молдовой и Люксембургом в Лиге Наций

  Meciul Moldova-Turcia: La ce rezultat să ne așteptăm

  © Sputnik / Miroslav Rotari
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Preliminarii EURO 2020: calificări, faza grupelor (23)
  263 0 0

  Au rămas ore numărate până la meciul Moldova-Turcia. Iată care este pronosticul acestei confruntări.

  BUCUREȘTI, 25 mart – Sputnik, Silvia Zavadovschi. Lipsa lui Vitalie Damașcan, care a suferit o accidentare în meciul cu Franța, dar și a căpitanului Alexandru Epureanu, care este accidentat de o perioadă mai îndelungată, scad șansele Naționalei Moldovei în meciul cu reprezentativa Turciei. Declarația aparține comentatorului sportiv Cristian Frisk și a fost făcută pentru Radio Sputnik Moldova.

  ”Este clar că absența lui Epureanu și Damașcan micșorază destul de mult potențialul de joc al tricolorilor. Nu cred că Moldova va înregistra un rezultat mai bun decât cel înregistrat în meciul cu Franța. Poate nu se va pierde la o diferență atât de categorică, de 4-1, dar cert este că minuni nu pot să se întâmple peste noapte, mai ales că ai același lot de jucători, iar meciul se joacă doar la câteva zile”, spune comentatorul sportiv Cristian Frisk.

  Lipsa lui Vitalie Damașcan și a lui Alexandru Epureanu nu este singurul dezavantaj al reprezentativei Moldovei.

  Jurnalistul sportiv Cristian Frisk consideră că rezultatul bun înregistrat de Naționala Turciei în meciul cu Albania îi va motiva pe jucătorii turci.

  ”Mai este un dezavantaj pentru Naționala Moldovei. Turcia vine cu un moral excelent. Albania este o echipă greu de învins, dar pe care Turcia a reușit să o bată la ea acasă. După acel 2-0, turcii au revenit pregătiți psihic. Respectiv, ei sunt deciși să obțină o victorie cu orice preț”, adaugă Cristian Frisk.

  Amintim că Naționala Moldovei se va întâlni cu reprezentativa Turciei, în această seară, pe stadionul din Eskișehir. Meciul va începe la ora 19.00. De precizat este că, până în prezent, Moldova și Turcia s-au întâlnit de nouă ori. În șapte din cele nouă întâlniri, tricolorii noștri au pierdut de la Naționala Turciei, iar două meciuri s-au încheiat la egalitate.

  Тема:
  Preliminarii EURO 2020: calificări, faza grupelor (23)

  Tematic

  Rezultatul meciului Moldova-Franța: Scorul celei mai așteptate partide de fotbal
  Meciul de fotbal Moldova-Franţa s-a încheiat: Scor final - oaspeţii au învins detaşat
  Meciul de fotbal Moldova-Franța, în imagini
  Tagurile:
  Scor, Meci, Turcia, Moldova
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei