19:48 18 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.22
 • USD17.88
 • RUB0.28
 • RON4.25
 • UAH0.67
  Ploi

  Vremea în următoarele zile: ploi şi ninsori - când se încălzeşte

  © Sputnik / Антон Денисов
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Prognoza meteo (109)
  275 0 0

  În următoarele zile, vremea continuă să se menţină ploioasă, cu temperaturi mai scăzute decât normalul perioadei şi ninsori la munte. Când ne vom bucura de vreme mai caldă.

  BUCUREŞTI, 17 apr – Sputnik, Doina Crainic. La noapte, cerul va fi variabil, cu înnorări în nordul, centrul și estul țării, unde local va ploua, iar în Transilvania, Maramureș și nordul Moldovei vor fi și precipitații mixte, trecător și izolat, potrivit România TV

  La munte vor predomina ninsorile, iar îndeosebi în Carpații Orientali se va depune strat nou de zăpadă, izolat mai consistent. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă și izolat în rest. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -1 și 5 grade.

  Joi, în regiunile sudice, estice și parțial în cele centrale, cerul va fi mai mult noros și pe arii relativ extinse va ploua, mai ales în cursul zilei. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ploile vor fi posibile doar izolat. La munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, în est și în sud-est. Temperaturile maxime, în general mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă, se vor încadra între 9 și 19 grade, cu cele mai ridicate valori în nord-vest, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 și 8 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiuni, unde vor fi condiții de brumă.

  Vineri, cerul va avea înnorări temporare în majoritatea regiunilor, mai accentuate în cele sudice, estice și parțial în cele centrale, unde pe arii restrânse va ploua și cu totul izolat în restul teritoriului. În zona de munte precipitațiile vor fi mixte, iar la altitudini mari vor predomina ninsorile. Vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a țării, cu viteze mai mari pe crestele montane, în special în prima parte a intervalului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 11 și 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 și 7 grade, mai scăzute în depresiuni, unde vor fi condiții de brumă.

  Sâmbătă, cerul va avea înnorări temporare, mai persistente în sudul și estul țării, unde izolat în prima parte a zilei va ploua slab, iar în zona de munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va avea intensificări, ziua în regiunile estice și sud-estice, precum și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 și 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -5 și 8 grade.

  De duminică, valorile termice vor fi în creștere treptată și se vor situa în jurul mediilor multianuale în majoritatea regiunilor. Pe arii restrânse va mai ploua, în special în zonele de munte.

  Тема:
  Prognoza meteo (109)
  Tagurile:
  vremea, Prognoza meteo, Meteo
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei