18:43 24 Iunie 2019
În direct
 • EUR20.59
 • USD18.20
 • RUB0.29
 • RON4.36
 • UAH0.69
  Elena Udrea

  Apropiat al Elenei Udrea, accident mortal pe autostradă

  © Photo: Facebook / Elena Udrea
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  221 0 0

  Fostul președinte al Federației Române de Box, Rudel Obreja, a fost implicat într-un accident, în urma căruia o femeie a murit – ce s-a întâmplat.

  BUCUREȘTI, 20 mai – Sputnik, Georgiana Arsene. Nenorocirea s-a produs pe Autostrada A3, pe sensul de intrare în Capitală.

  O femeie care a supraviețuise unui accident auto a murit după ce a fost lovită în plin de o altă mașină care s-a răsturnat.

  În carambol a fost implicat şi fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja. Cinci oameni, printre care şi trei copii au fost transportaţi la spital, informează antena3.ro

  Pe banda de urgență, alături de rudele sale, femeia aștepta ajutorul, dar, din spate, un alt șofer nu a observat ce s-a întâmplat și a venit cu viteză.

  Restul pasagerilor, inclusiv copiii, au necesitat îngrijiri medicale. Rudel Obreja, fostul președinte al Federației Române de Box, se întorcea cu familia de la munte.

  Acesta a explicat, pe pagina sa de Facebook, întreaga situație. El spune că i-a fost lovit autoturismul din spate și că este avariat foarte rău și a precizat că atât el, cât și familia sa sunt teferi.

  ”Vreau să vă asigur că nu am nici un fel de vină în tot ce s-a întâmplat”, a explicat Obreja

     Știrile Zilei