22:41 19 Iunie 2019
În direct
 • EUR20.39
 • USD18.20
 • RUB0.28
 • RON4.32
 • UAH0.69
  Mihai Constantinescu

  Știrea dimineții: Mihai Constantinescu, deconectat de la aparate

  © Photo: Facebook / Mihai Constantinescu
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  319 0 0

  Din fericire, veștile despre starea de sănătate a artistului sunt dintre cele mai bune – posibil ca rugăciunile apropiaților să fi dat rezultate.

  BUCUREȘTI, 10 iun – Sputnik, Georgiana Arsene. Este știrea dimineții – fanii artistului Mihai Constantinescu au motive să se bucure.

  Și aceasta fiindcă artistul a fost deconectat de la aparate.

  În ultimele săptămâni, artistul a fost ținut în viață cu ajutorul aparatelor, însă acesta respiră acum singur, informează stiripesurse.ro. 

  Reamintim că Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din București în data de 13 mai, în urma unui stop cardio-respirator. El este internat de mai bine de trei săptămâni.

  Artistul şi-a anulat în luna martie câteva concerte din cauza stării de sănătate, fiind cunoscut de multă vreme cu probleme cardiace.

  În tot acest timp, cei apropiați i-au fost alături, iar presa a dezvăluit că actuala soție a mers chiar și la biserică pentru a se ruga pentru sănătatea artistului.

  Se pare că acolo, sus, cineva îl iubește pe Mihai Constantinescu, din moment ce a și-a revenit și poate respira fără ajutorul aparatelor.  Știrile Zilei