02:13 23 Iulie 2019
În direct
 • EUR19.69
 • USD17.55
 • RUB0.28
 • RON4.17
 • UAH0.68
  Intervenție ISU Bucuresti-Ilfov

  Alertă în Capitală: adolescent electrocutat pe ”Podul Groazei”!

  © Photo: Facebook / ISU Bucuresti-Ilfov
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  186410

  Adolescentul a suferit arsuri grave – iar celălalt, un tânăr de 19 ani, a suferit și el răni în încercarea de a-l salva.

  BUCUREȘTI, 16 iun - Sputnik, Evan Răutu. Acum puțin timp, doi tineri, dintre care un adolescent în vârstă de 17 ani a fost electrocutat pe podul CFR din Parcul Herăstrău din Capitală, una dintre cele mai rușinoase probleme ale Primăriei Capitalei și Ministerului Transporturilor care nu au reușit încă să rasigure o trecere de nivel.

  Adolescentul a fost electrocutat în urma contactului cu liniile electrificate, transmite Mediafax, care anunță că salvatorii ISU București au așteptat un timp decuplarea curentului pentru a putea interveni.

  Adolescentul a suferit arsuri grave – iar celălalt, un tânăr de 19 ani, a suferit și el răni în încercarea de a-l salva.

  Conform surselor menționate, adolescentul s-ar fi urcat pe arcada podului – și din această cauză ar fi atins cabluri. Mediafax preia expresia ”Podul groazei”, potrivită acestei zone pe care mulți bucureșteni – inclusiv bicicliști - o traversează, în lipsa unei alternative.

  Update:

  Cei doi răniți au fost coborâţi de pe arcada podului şi preluați de echipajele medicale. Adolescentul de 17 ani are arsuri pe 60% din suprafaţa corpului și a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca.

  Tânărul de 19 ani are arsuri ”pe o suprafaţă foarte mică” și a fost dus la Spitalul de Arşi, transmite sursa citată.

   



  Știrile Zilei