02:34 10 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.46
 • USD17.19
 • RUB0.24
 • RON4.02
 • UAH0.64
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Cazul fetiței Sorina de la Baia de Aramă (20)
  336 0 0

  În Baia de Aramă are loc un nou protest în fața casei familiei Șărămăt pentru Sabina, fetița de opt ani luată ieri cu forța de autorități pentru a fi dată în adopție în SUA

  BRUXELLES, 22 iunie - Sputnik, Daniela Porovăț. Localnicii din Baia de Aramă s-au adunat în fața casei Sorinei purtând afișe pe care scrie „Cerem anularea adopției”, „Nu distrugeți fericirea unui copil” sau „Nu o despărțiți de surioara ei, Andreea”.

  Mai mulți participanți la protest spun că adopția nu a fost făcută corect și că ceva este dubios, pentru că „orfelinatele sunt pline de copii, dar familia de români din America a vrut tocmai o fată care era crescută bine, cu dragoste”.

  Nașa fetiței a spus că familia vrea să o vadă pe Sorina nu în poze, „unde râde forțat” ci într-o filmare, chiar dacă Sorina nu îi poate vedea.

  "Am vrut să merg să o iau pe Sorina, dar polițiștii nu m-au lăsat. Mi-au spus să trec în curte, că nu am voie. Am plâns toată ziua", a spus una dintre vecinele familiei asistentei maternale.

  Soții Șărămăt au anunțat că, dacă situația nu se va rezolva, sunt hotărâți să vină în București pentru a organiza un miting.

  Тема:
  Cazul fetiței Sorina de la Baia de Aramă (20)


  Știrile Zilei