20:40 29 Septembrie 2020
În direct
 • EUR19.75
 • USD16.94
 • RUB0.22
 • RON4.05
 • UAH0.60
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  149 0 0

  Reușesc să aibă bani, să călătorească în țări exotice, să se îmbrace de la firme de renume și asta numai fiindcă au învățat să folosească mediul online să lucreze pentru ei.

  BUCUREȘTI, 27 iun – Sputnik, Georgiana Arsene. Sunt oameni în țara noastră care s-au adaptat atât de bine la nou încât folosesc tehnologia pentru o viață ușoară. Nu vorbim despre utilizarea unor electrocasnice performante, ci despre faptul că au învățat să se promoveze în online și să își atragă un număr considerabil de urmăritori.

  Unul dintre acești influenceri este Andrei Niculae, cu mare priză la publicul tânăr. Este omul festivalurilor și vocea care le oferă ponturi despre cele mai în vogă locuri de petrecere a timpului liber, notează stirilekanald.ro

  Are 23.700 de urmăritori, iar pe Instagramul lui spune că vom găsi multă muzică bună și distracție.

  Sânziana Negru este unul dintre cei mai urmăriți bloggeri de beauty din România.

  În urmă cu patru ani, ea și-a început intens activitatea pe rețelele de socializare, oferind amănunte despre rutina sa de frumusețe. A continuat atunci când a văzut că există interes din partea internauților. La ora actuală are 245.000 de urmăritori pe Instagram.

  Alături de informațiile despre frumusețe, Sânziana postează și fotografii din călătoriile sale.

  Ea crede că rețeta succesului stă în perseverență.

  ”Cred că marele secret este să te ții de treabă, să ai un content calitativ, inspirativ. Câștig din online încât să-mi permit un stil de viață cum îmi doresc, să pot călători unde vreau, când vreau”, a declarant aceasta, potrivit stirilekanald.ro

  Ionuț Costea este un alt influencer, care a început cu fotografia, iar acum are în derulare o serie de contracte cu companii ce caută ineditul în online. A învățat să promoveze photoshopul prin combinarea de elemente senzaționale și obiective turistice de interes.

  Tematic

  Bani mai mulți pentru profesori și medici – anunțul Olguței Vasilescu
  Ipocrizie occidentală: doar 9% din promisiunile de bani pentru Notre-Dame s-au concretizat
  USR își dă arama pe față: Lupte murdare pe bani și pe funcții
  Tagurile:
  România, Job, Bani

  Știrile Zilei