19:36 18 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.48
 • USD17.45
 • RUB0.28
 • RON4.08
 • UAH0.72
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  9671 0 0

  Marți noaptea, un bărbat a fost accidentat mortal, fiind călcat succesiv de trei autovehicule, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

  BUCUREȘTI, 10 iul - Sputnik. Un bărbat a fost accidentat mortal, marţi noaptea, pe autostrada A4, în zona Nodului Rutier A2-DN 3, la km 10, sensul Agigea-Ovidiu, județul Constanța, polițiștii fiind alertați la ora 22:10, transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

  Bărbatul se deplasa pietonal pe marginea carosabilului. Victima, în vârstă de aproximativ 55 de ani, cu identitate necunoscută, deocamdată, a fost lovită şi ulterior călcată de cele trei autovehicule ce se deplasau pe autostradă, circulaţia rutieră fiind oprită în zona accidentului până la ora 00,10, informează Agerpres.

  Acest fapt a fost anunțat pe Facebook și de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța, cu precizarea că se făceau măsurători și se ridicau resturile umane de pe carosabil.

  „Momentan, circulația este oprită în zonă pentru măsurători și ridicarea resturilor umane de pe carosabil”.

  Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța, care menționează că pe autostrăzi, circulația pietonilor, a bicicliștilor și a mijloacelor de transport cu tracțiune animală este strict interzisă, la fața locului au fost reprezentanți de la medicina legală, SMURD, poliție și morgă.

  Tagurile:
  pieton, Accident


  Știrile Zilei