20:18 15 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.28
 • USD17.32
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.74
  Consecințele furtunii din Halkidki, Grecia

  Mărturii din infernul grecesc: ”Horror a fost, acoperișuri smulse…” - actor român

  © AFP 2019 / SAKIS MITROLIDIS
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  314 0 0

  Mihai Bobonete, actorul care îl interpretează pe Bobiță din cunoscutul serial ”Las Fierbinți”, a povestit prin ce a trecut aseară, când în nordul Greciei s-a dezlănțuit urgia.

  BUCUREȘTI, 11 iul – Sputnik, Georgiana Arsene. Tragedia din nordul Greciei, în care și-au pierdut viața doi români, iar un al treilea a fost rănit continuă să aibă ecouri. Unul dintre acestea vine de la cunoscutul ”Bobiță” din serialul ”Las Fierbinți”, pe numele său adevărat Mihai Bobonete, care a scris, pe pagina sa de Facebook, impresii de la fața locului.

  ”Nenorocire, așa ceva am mai văzut cu ochii mei, la Făcăieni prin 2000 și puțin, când, împreună cu finul meu, am fost luați pe sus de prima tornadă făcută publică de pe la noi”, a scris Bobonete

  Actorul a adăugat că, în Grecia, a fost la un pas de moarte, pentru că tot insista să stea pe terasă, împreună cu mai mulți oameni și să vadă ce se aude așa… ca un șuierat. Abia în ultima secundă s-au ridicat și s-au adăpostit.

  ”Horror a fost, cu vânt de peste 120km/h, ploaie extreme, copaci căzuți, acoperișuri smulse, garduri căzute, mașini luate pe sus, plaja nu zici că a fost”, a completat actorul.

  În urmă cu scurt timp, Consulatul General al României la Salonic a informat că are în atenție evenimentele legate de incidental petrecut ieri, 11 iulie 2019, în Halkidiki, Republica Elenă, în urma căruia doi cetățeni români și-au pierdut viața și altul a fost rănit. Omul a fost transportat la o unitate medical din zonă pentru a primi îngrijiri și pentru a beneficia de asistență medicală de specialitate, notează Sputnik

  Instituția monitorizează întreaga situație și menține legătura cu autoritățile locale.

  Tematic

  MAE, despre numărul victimelor din Grecia – vești rele în continuare
  Atenție: Vești teribile de la Meteo! în weekend - ciclon peste România!
  Tagurile:
  Meteo, Furtună, Grecia


  Știrile Zilei