11:50 05 August 2020
În direct
 • EUR19.59
 • USD16.64
 • RUB0.23
 • RON4.05
 • UAH0.60
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  225 0 0

  Ucraina joacă împotriva României în prima semi-finală feminină de tenis de la Wimbledon. Elina Svitolina se va bate cu Simona Halep pe Arena Centrală

  BRUXELLES, 11 iulie - Sputnik, Daniela Porovăț. Svitolina, aflată pe locul 8, și-a depășit deja performanța ei de Grand Slam ajungând în semi-finala de la Wimbledon, relatează RT în ediția electronică. 

  Sportiva de 24 de ani a fost scoasă din joc din prima rundă anul trecut, dar a reușit anul acesta să devină prima ucraineancă ajunsă în semi-finalele unui turneu de prim rang.

  Svitolina, aflată într-o formă de zile mari până acum, a pierdut doar un set în acest turneu, și va ajunge în semi-finală cu fostul numărul 1 mondial Simona Halep cu credința că o poate învinge – a făcut-o deja de patru ori în cariera ei.

  Halep, în acest timp, a trebuit să depășească un obstacol în ruda a doua pentru a reuși să o învingă pe Mihaela Buzărnescu, dar de atunci arată într-o formă excelentă de vreme ce a trecut de adversare cu ușurință.

  Și chiar dacă a pierdut cu 4-1 în deschiderea setului cu Zhang Shuai, și-a revenit repede și a învins-o pe chinezoaică luându-i locul în pătrimi.

  Perechea Svitolina-Halep s-au mai întâlnit de șapte ori în turneu, cu Svitolina având avantaj de 4 la 3, dar ele nu s-au întâlnit niciodată pe gazon.

  Tagurile:
  tenis, Finala, Wimbledon, Simona Halep


  Știrile Zilei