02:07 12 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.21
 • USD17.34
 • RUB0.27
 • RON4.02
 • UAH0.74
  Hans Klemm

  Hans Klemm surprinde – mesaj ciudat pentru Simona Halep!

  © AFP 2019 / DANIEL MIHAILESCU
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  271323

  Pe lângă mesajul frumos, plin de sportivitate adresat Simonei și iubitorilor tenisului, ambasada lui Klemm introduce și un pasaj ciudat: ”nu ținem cu nimeni”!

  BUCUREȘTI, 13 iul - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Contestat pentru multe dintre demersuri dar și apreciat de unii analiști Sputnik drept unul dintre cei mai profesioniști și bine pregătiți ambasadori americani trimiși în România, Hans Klemm nu se dezminte nici azi.

  Simțind bine momentul de entuziasm ce a cuprins România, ambasadorul SUA a trimis un mesaj de încurajare Simonei, chiar dacă aceasta joacă împotriva americancei Serena Williams. Iată mesajul de pe Facebook

  ”Cu Simona și Serena. Lângă ele suntem noi, așteptând cu nerăbdare finala de azi, de la #Wimbledon. Le ♥️ iubim pe amândouă, așa că azi nu ținem cu nimeni, doar ne bucurăm de frumusețea tenisului. Hai, România! Go USA!”

  Deci, pe lângă mesajul frumos, plin de sportivitate adresat Simonei, ambasada lui Klemm introduce și un pasaj ciudat: ”nu ținem cu nimeni”! Cum adică, ambasadorul SUA nu ține cu Serena Williams, americanca – fenomen, cea mai mare tenismenă din istorie?!

  Ciudat aspect… Poate pentru că Serena, chiar dacă refuză să comenteze politica, nu a refuzat să apară în diverse ocazii alături de Trump… iar în ambasada lui Hans Klemm, se vorbește mai puțin de Donald Trump? Politica își face loc și în sport, se știe asta.

  Serena Williams şi Donald Trump
  © Photo : tennisworldusa.org
  Serena Williams şi Donald Trump
   

  Tagurile:
  Simona Halep, Serena Williams, Hans Klemm


  Știrile Zilei