17:37 20 August 2019
În direct
 • EUR19.57
 • USD17.62
 • RUB0.26
 • RON4.14
 • UAH0.70
  Operație

  Tragedie: tânără moartă în urma unei operaţii estetice primite cadou din partea părinţilor

  CC0 / Pxhere
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  4549 0 0

  O tânără de doar 21 de ani a avut parte de un sfârşit tragic după ce a făcut o operaţie estetică la nas. Era nemulţumită de aspectul ei şi a primit bani din partea familiei pentru a face operaţia pe care şi-o dorea, dar care, din nefericire, nu a decurs bine.

  BUCUREŞTI, 17 iul – Sputnik, Doina Crainic. O tânără din Italia, de 21 de ani, Maria Chiara Mete, era nemulţumită de aspectul ei şi a primit bani din partea familiei pentru a face o operaţie estetică la nas pe care şi-o dorea. Ea a mers, pe 17 iunie, la clinica privată Casa del Sole din Formia, provincia Latina.

  Din nefericire, a intrat în comă după procedura chirurgicală și a murit la scurt timp după aceea, scrie Il Messagerro

  Deoarece operația nu a decurs bine, Maria a intrat în stop cardiac și în comă. A fost transportată urgent la un alt spital din Latina, iar medicii au anunțat familia că se află în moarte cerebrală. La scurt timp după aceea, tânăra a murit.

  Potrivit documentelor disponibile pentru anchetatori, se poate să fi fost vorba de o neregulă în sala de operații sau de funcționarea defectuoasă a tubului respirator care alimentează cu oxigen pacientul întubat. Avocaţii familiei au obținut o hotărâre judecătorească pentru analiza tubului respirator.

  Este luată în calcul şi ipoteza ca Maria să fi avut o reacție proastă la medicamentele utilizate pentru scăderea tensiunii arteriale și reducerea sângerării în timpul intervenției chirurgicale.

  Ultima postare pe Facebook a tinerei a fost pe 12 iunie, iar pagina sa a fost umplută de compentarii de condoleanţe din partea prietenilor îndureraţi şi şocaţi de această veste.

  Tagurile:
  tânără, Operație plastică


  Știrile Zilei