22:47 16 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.45
 • USD17.70
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  1478121

  Soții Săcărin, părinții din SUA care au luat-o pe fetița Sorina din Baia de Aramă de la cei care au crescut-o, au fost acuzați printr-o plângere penală de trafic de minori și trafic de organe.

  BRUXELLES, 21 iulie - Sputnik, Daniela Porovăț. Plângerea penală împotriva soților Săcărin a fost depusă încă de acum un an de zile, în august 2018, de către asistenta maternală Mariana Șărămăt, la DIICOT Mehedinți.

  În document, asistenta maternală care o avea în îngrijire pe Sorina, lansează acuzații dure la adresa celor care au reușit, între timp, să o ia pe fetiță din sânul familiei în care crescuse:

  „Soții Săcărin au deja o fetiță de o vârstă apropiată de cea a Sorinei, fetiță care, chiar de la prima vedere, relevă existența unor afecțiuni (ce nasc suspiciunea faptului că scopul adopției internaționale a minorei Lucan Sorina este de fapt acela al traficului de minori în vederea traficului de organe)”, se arată în plângerea penală.

  Mariana Șărămăt a arătat în plângerea depusă la DIICOT, dar clasată între timp, că „este incontestabil că în spatele acestei adopții internaționale stau interese obscure și nu interesul superior al minorei Lucan Sorina. De altminteri, este de neînțeles de ce un minor ar fi luat din sânul unei familii în care este integrat deplin și trimis într-o țară străină a cărei limbă nu o cunoaște, la o familie cât se poate de suspectă”.

  Tematic

  Cazul Sorina… altfel! Cunoscut internaut, lecție pentru românii ipocriți și inconștienți!
  Cazul ”Sorina” este aruncat în aer de… Sorina Matei! Informația care dă totul peste cap!
  Bomba anului: Băsescu și cazul Sorina! ”Dacă mă enervez, mâine vorbesc!” Adică azi…
  Tagurile:
  trafic de ființe umane, Trafic de organe, Baia de Aramă

  Știrile Zilei