15:21 14 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.28
 • USD17.52
 • RUB0.27
 • RON4.05
 • UAH0.72
  Cuțit - Imagine Simbol

  Caz terifiant: fete dispărute fără urmă – Rămăşiţe umane descoperite în butoaie

  CC BY 2.0 / Lwp Kommunikáció / Elárulva
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (203)
  488820

  Două fete de vârste apropiate, care locuiau în apropiere de Caracal, au dispărut fără urmă, în condiţii asemănătoare. Vineri dimineaţă, poliţiştii au descins la locuinţa unui bărbat şi au făcut o descoperire şocantă.

  BUCUREŞTI, 26 iul – Sputnik, Doina Crainic. Cele două fete locuiau în localităţi diferite şi au dispărut fără urmă în condiţii similare, la diferenţă de trei luni. Fetele au dispărut după ce au fost luate la ocazie.

  Vineri dimineaţa poliţiştii au descins la o adresă din Caracal, la locuinţa unui bărbat, mecanic auto, în vârstă de 65 de ani, a cărui maşină a fost văzută pe camerele de supraveghere luând la ocazie o tânără. Surse citate de România TV au dezvăluit că la locuinţa bărbatului au găsit rămășite umane arse depozitate în butoaie. Nu s-a stabilit încă dacă descoperirea are legătură sau nu cu fetele dispărute.

  Cele două fete sunt Alexandra Măceşanu, de 15 ani, şi Mihaela Luiza Melencu, de 19 ani. Ambele locuiau în apropiere de Caracal şi, la întoarcerea acasă, s-au urcat în maşini, la ocazie, după care nu au mai fost văzute vreodată.

  Pe 14 aprilie, Mihaela a plecat de acasă, din comuna Dioşti, către Caracal, pentru a scoate bani de la bancomat. La întoarcere, Mihaela Luiza a luat o maşină la ocazie, iar de atunci nu a mai fost văzută. La trei luni de la dispariţia Mihaelei, Alexandra Măceşanu a dispărut în condiţii similare. Elevă la un liceu liceu din Caracal, fata de 15 ani a fost văzută ultima dată miercuri dimineaţă, înainte de a se urca într-o maşină la ocazie pentru a se întoarce acasă.

  Disperaţi, familia şi prietenii au căutat-o ore în şir, au anunţat dispariţia la Poliţie şi au cerut ajutorul a mii de oameni de pe Facebook, care au distribuit postarea despre dispariţia fetei.

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (203)

  Tematic

  Piața Victoriei, tentativă de omor - femeie jandarm călcată în picioare de zeci de demenți
  Delir în Piața Victoriei – Mălin Bot: ”jandarmii vor să ne dea omorul” - video
  ”Vă veți omorî între voi!” - Planul pentru România, din gura unui lider de la Bruxelles!
  România o ia razna – Gabriela Firea nu exclude o tentativă de omor!


  Știrile Zilei