00:00 17 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.45
 • USD17.70
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (229)
  12131100

  ”Aici eu vreau ca nişte capete să cadă - nişte jigodii să plece! Ce judecător cretin a putut fi acela care pune rezoluţie ”ora şase?” Ce poliţist şi procuror are sufletul acesta?”

  BUCUREȘTI, 26 iul, Sputnik, Evan Răutu. O veste șoc atât pentru opinia publică, dar mai ales pentru… Alexandru Cumpănaşu! Controversatul președinte al Asociaţiei pentru Implementarea Democraţiei este… rudă cu una dintre victime.

  În direct la România TV, Cumpănaşu a dezvăluit că una dintre fetele dispărute – și despre care se presupune că au fost ucise la Caracal, este nepoata sa.

  Este vorba de Alexandra – iar Cumpănașu ar fi despre cumplita situaţie ieri noapte, la ora 23.00.

  ”Îmi e foarte greu să vorbesc de acest lucru… Noi în familie, avem o regulă, nu vorbim despre ceea ce se întâmplă în familia noastră”, a declarat Cumpănașu. ”Fac acest gest pentru că jigodiile din fruntea statului român să nu aibă impresia că scapă”.

  Fiecare dintre şefii acestor sisteme mă cunosc bine, spune ferm Cumpănașu. ”Dacă mi-a intrat în cap că vor pleca, vor pleca!”

  ”O să vă dau detalii pe care poate nu le ştiţi”, a spus Cumpănașu.

  ”Ofiţerii de poliţie, în timp ce Alexandra era în casă, stăteau la poartă. În timp ce ea ţipa şi a fost auzită, erau opriţi de către procurori să intre. Deşi unii dintre ei au vrut să intre chiar şi fără să îndeplinească termenul de ora 6.00, procurorul de caz a dispus să nu se intre”.

  Alex Cumpăcașu afirmă că a aflat la 11 seara azi-noapte şi ”de atunci nu am dormit deloc”.

  ”Aici eu vreau ca nişte capete să cadă - nişte jigodii să plece”, declară Cumpănașu. ”. Atenţie! (...) Art. 27 din Constituţie spune clar pentru toţi că un cetăţean, eu, nu un procuror sau poliţist care are autoritate, poate oricând să intre în domiciliul oricărei persoane dacă o face pentru a salva viaţa unei persoane şi are indicii în acest sens”.

  Președintele AID izbucnește: ”Păi ce judecător cretin a putut fi acela care pune rezoluţie ”ora şase?” Stă în faţa casei criminalului, să se îndeplinească termenul de ora şase, când are Constituţia de partea lui!”

  ”Ce poliţist şi procuror are sufletul acesta?”, tună Cumpănașu. ”STS, să dea trei adrese false? Cât de cretin, cât de prost să fii? Dacă şeful STS nu-şi dă demisia azi, vă asigur că mâine va fi plângere la Parchet pentru tot ceea ce s-a întâmpat la STS, de la soft până la clădirile de acolo”.

  S-au băgat sute de milioane de euro, unde au ajuns banii ăia – întreabă Cumpănașu. ”În buzunarele cui?”.

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (229)

  Tematic

  Caz terifiant: fete dispărute fără urmă – Rămăşiţe umane descoperite în butoaie
  Fete tranșate de vii, crime oribile, autorități neputincioase
  Fetele dispărute în Caracal – Noi detalii şocante, crimă oribilă, „Lasă-mă, că mă omori!”
  Dragomir, despre cazul fetelor din Caracal omorâte: ”Se impun măsuri drastice. De urgență”
  Fetele dispărute din Caracal. De ce nu au fost găsite. Explicația STS
  Cazul crimelor de la Caracal – anchetă și demisie la nivel înalt! Reacție publică!
  Se cere pedeapsa cu moartea în România - Reacții radicale după crime și după decizia SUA
  Tagurile:
  Caracal, Alexandru Cumpănașu, Serviciul de Telecomunicații Speciale

  Știrile Zilei