21:47 10 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.46
 • USD17.19
 • RUB0.24
 • RON4.02
 • UAH0.64
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (225)
  120260

  Fostul ofițer al Serviciului Român de Informații reacționează, după ce în spațiul public au început să circule informații care spun că, pe vremea protocoalelor cu SRI, se putea face identificarea exactă a locației.

  BUCUREȘTI, 27 iul – Sputnik, Georgiana Arsene. Recentul scandal generat de incapacitatea autorităților de detectare a fetei care a sunat disperată la numărul 112 pentru a reclama ce i se întâmplă aruncă în spațiul public tot felul de informații. Din păcate, nici una dintre variantele expuse – că STS nu ar avea nu știu ce competențe sau că era nevoie de un protocol cu SRI pentru că, atunci, identificarea locației se făcea cu precizie nu vor aduce copilul înapoi.

  Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir combate ideea potrivit căreia protocoalele ar fi unica soluție, așa cum a lansat ideea în spațiul public jurnalista Ioana Ene Dogioiu.

  ”Statul paralel a dat deja ordinul pe unitate. Ies toți din cotloane să se urce pe cadavrele bietelor fete și să politizeze această tragedie. Ca să acopere STS-ul incompetent și procurorul rezistent care a dormit pe el în timp ce criminalul măcelărea biata fată. Ca să ne păcălească: acum cinci ani, când a murit Aura Ion în Apuseni aveau și protocoale și tot sistemul lângă ei. DOS a comunicat locația exactă la ora 19. Procurorul a dormit până la ora 06? Sau nu avea protocolul la el?”, a scris Dragomir

  Acesta spune că ține numai de noi să nu îi lăsăm de această dată și că trebuie să le spunem oriunde – Facebook, online, cu voce tare, pe stradă – că românii nu mai pot fi păcăliți și manipulați.

  Dragomir face apel la unitate – ”cu mic, cu mare, de data aceasta nu ne mai lăsăm” fiindcă trebuie să țipăm și să îi arătăm cu degetul pe vinovați.

  ”De data asta trebuie să plătească toți!”, a punctat sursa citată.

  Reamintim că, ieri, STS a menționat că nu identifică locul telefonului și nici celula operatorului de telefonie prin care se efectuează apelul.

  ”Aceste informații sunt puse la dispoziție de către furnizorul rețelei publice de telefonie la inițierea apelului, sub forma unor sectoare de cerc și sunt disponibile la nivelul operatorilor și dispecerilor implicați în gestionarea cazului”, a explicat instituția

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (225)
  Tagurile:
  Caracal, Daniel Dragomir


  Știrile Zilei