15:43 24 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.47
 • USD17.98
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (229)
  10191306

  Cozmin Gușă este de părere că scandalul de la Caracal ar putea căpăta dimensiuni impresionante, dacă se dovedește că militarii americani erau, într-adevăr, ”serviți” cu minore din zonă.

  BUCUREȘTI, 28 iul – Sputnik, Georgiana Arsene. Consultantul politic a atras atenția că instituțiile statului au picat testul atât la comunicare, dar și la responsabilitate.

  El a precizat că nu am aflat motivul pentru care procurorul a interzis intrarea în locuința suspectului și, de asemenea, nu am aflat nici un indiciu, pe căi oficiale, despre elemente cheie, cum ar fi acel cercel găsit în mașină.

  În ceea ce privește modul în care Serviciul de Telecomunicații Speciale a gestionat întreaga situație, după ce au apărut declarații că nu a reușit să identifice zona din care a fost efectuat apelul de către Alexandra, Gușă spune că instituția a făcut o greșeală majoră prin trimiterea purtătorului de cuvânt în fața României cu declarații.

  Acesta a adus în discuție și un scenariu-bombă dezvoltat de jurnalistul de investigații Alecu Racoviceanu, potrivit căruia suspectul reținut ar fi fost furnizor pentru o rețea de trafic de carne vie pentru militarii americani din baza militară de la Deveselu, aflată la mică distanță de Caracal, informează realitatea.net

  ”Eu bănuiesc că cetățenii din acea comună sau din Caracal, dacă sunt întrebați, vor aduce asemenea gen de informații, că nu se poate desfășura un asemenea trafic de carne vie, în acea zonă, fără ca cetățenii să nu bănuiască, să nu bârfească. În această situație, scandalul s-ar multiplica de zeci de ori. Ei, vă dați seama cât de jos suntem dacă ipoteza se adeverește, asta ne-ar arăta o față și mai hâdă a României de azi”, a declarat Gușă.

  Sursa citată a menționat că acest scandal va fi în continuare exploatat politic.

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (229)

  Tematic

  Presupusul criminal, suspect de trafic de persoane pentru soldații NATO de la Deveselu
  Suspectul de crimă Gheorghe Dincă, din Caracal, arestat. Declarații șoc
  Laura Vicol: “Putem să ne facem singuri dreptate, atunci?”
  Tagurile:
  NATO, Deveselu, Cozmin Gușă, Caracal

  Știrile Zilei