04:37 20 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.22
 • USD17.78
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.65
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (229)
  100002

  Au fost publicate stenogramele discuţiei telefonice dintre poliţist şi Alexandra, fata răpită, violată şi ucisă în Caracal. A ieşit la iveală un detaliu şocant.

  BUCUREŞTI, 29 iul – Sputnik, Doina Crainic. Din stenograme, publicate de Digi24, poliţistul pare să nu creadă că este chiar adevărat ceea ce îi relata fata, care i-a spus că a fost răpită şi violată, era terifiată şi plângea. De asemenea, copila i-a dat un detaliu elocvent care reducea aria de la 250 de case la jumătate, potrivit surselor Digi24.

  Potrivit sursei citate, Alexandra a fost inhibată de atitudinea politistului, care ar fi fost chiar recalcitrant. În plus, Alexandra suna şi închidea apelurile din teama că vine criminalul.

  Discuţia dintre poliţist şi Alexandra:

  Poliţist: Hai, ce vrei?

  Alexandra: Am fost răpită şi violată. M-a luat...

  Poliţist: Unde eşti, mă?

  Alexandra: În Caracal, în Caracal!

  Poliţist: În Caracal, unde?

  Alexandra: În Caracal...

  Poliţist: Bine, bine, stai acolo. Rămâi acolo că îţi trimit eu echipaj, dar nu mai ţine linia ocupată.

  Alexandra: Vine şi mă bate iară. M-a violat!

  Anterior, Vasilică Florescu, de la IPJ Olt, ofițerul de la 112 care a discutat de două ori cu Alexandra, a recunoscut că fata i-a spus unde este, însă a spus că nu știa că Bold este un cartier al Caracalului.

  „Nu am crezut-o că nu este răpită și violată? Nu am avut nicio clipă atitudine refractară. Am văzut din atitudinea ei. Din contră, am spus că să stea liniștită că va ajunge un echipaj de poliție la ea. Am întrebat-o cum a ajuns acolo. Noi nu cunoaștem zona Caracalului. Ea a zis că a trecut pe lângă un dig și că este în Bold. Eu nu știam ce e Bold, apoi am aflat că este un cartier”, a declarat acesta pentru România TV.

  În total, opt poliţişti, dintre care cinci ofiţeri şi trei agenţi, sunt cercetaţi pentru modul cum au intervenit în perioada de la dispariţia fetei din judeţul Olt, până la prima percheziţie la domiciliul suspectului.

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (229)

  Tematic

  Anchetatorii caută cadavrele victimelor criminalului din Caracal (Video Live)
  Șocant! Localnicii furioși au încercat să îl linșeze pe criminalul din Caracal
  Cazul Caracal explodează! Cumpănașu acuză: Macron, implicat într-o Achiziție mare a STS
  Tagurile:
  Serviciul de Telecomunicații Speciale, 112, Caracal

  Știrile Zilei